Támogatnátok egy olyan oktatási változást, hogy a gyerekeknek minden héten legyen 5 angol és 5 számtech órája már elsőtől kezdve vagy nem? Miért?
"Angol tanárként soha nem dolgoztam több egyetemi társammal együtt iskolai oktatásban"
Jobb is, ha még azt sem tudod leírni helyesen, hogy angoltanár...
Az lenne a jó, hogy már normál korban megértse pl. egy angol nyelvű weboldal használatát
Sajnálom most is azokat a gyerekeket akik nem értenek meg egy angol szleng-et,
vagy akár nem tudják kimondani, hogy Windows és azt se tudják, hogy eszik-e, vagy isszák
"Az lenne a jó, hogy már normál korban megértse pl. egy angol nyelvű weboldal használatát"
Egy magyar gyerek? És mégis mi neked a normál kor? És abban az életkorban miért lenne fontos egy magyar gyereknek az angol nyelvű weboldalak használata (annál jobban, mint ahogy most is használják, hiszen használják)?
"Sajnálom most is azokat a gyerekeket akik nem értenek meg egy angol szleng-et, vagy akár nem tudják kimondani, hogy Windows és azt se tudják, hogy eszik-e, vagy isszák"
Én meg téged sajnállak, mert fogalmad sincs arról, hogy mire van szüksége egy gyereknek valójában! :D
#28 de egy gyereknek a friss levegőre lenne szüksége, meg hogy játszhasson a barátaival, de amikor a 4 éves takonynak felügyelet nélkül odaadják a tabletet egész nap, én azt a gyereket is sajnálom
DE manapság már alsóban olyan kockafejűek a gyerekek (sajnos)
Az angol tanulás szerintem jót tesz egy gyereknek, de rosszul fogalmaztam az "eszik-e, vagy isszák"-kal
Egyet értek veled szerintem több dologban mint sejtenéd, de nagyon rossz nézni azokat a gyerekeket, akik egyedül maradtak emiatt
"nagyon rossz nézni azokat a gyerekeket, akik egyedül maradtak emiatt"
Mármint mi miatt? Amiatt, hogy hülyék a szüleik és csak a kezükbe nyomják a tabletet, ahelyett, hogy foglalkoznának velük? Azoknak a gyerekeknek a baját nem az oldaná meg, ha már pici korukban értenének angolul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!