Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszeseket, mit szóltok a...

Fideszeseket, mit szóltok a rengeteg akkumulátor gyárhoz?

Figyelt kérdés

Mit szóltok ahhoz, hogy a lakosság beleegyezése nélkül telepítenek akkumulátor gyárakat lassan mindenhova?

Mór szóltok a két halálos balesethez?

Mit szóltok az ivóvíz felhasználáshoz?

Mit szóltok ahhoz, hogy kötelesek leszünk visszavenni és megsemmisíteni a veszélyes hulladékot?

Ezek tények, nem baloldali vagy jobboldali propaganda. A kérdés nem az, hogy szerintetek ezek igazak-e, meet igazak. Hanem az, hogy ti ezt rendben találjátok-e?

2023. aug. 4. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"De, akkor hol nem probléma a környezetszennyezés? Kína? Afrika?

Valahol le kell gyártani az akkukat, oké tartsuk EU-n kívül a gyárakat, de akkor egy másik ország károsodik az EU javára."

Mindenhol problémás, ahol nem tartják be a kellő környezetvédelmi előírásokat (vagy nincsenek is), és kevésbé problémás*, ha betartják azokat. Magyarországon sajnos nem tartják be, mert azok betartása többe kerülne, mint folyamatosan fizetni a kirótt bírságokat. Egyszerűen elkönyvelik, sőt, előre bekalkulálják, hogy kb. ennyi és ennyi büntetést fogunk kapni mert nem tartjuk be a környezetvédelmi előírásokat, ez összesen ennyi költség, belefér, nincs probléma.

Nekik nincs, nekünk van, mert a mi országunkban nem tartják be a környezetvédelmi előírásokat. Ez ellen pedig a magyar vezetés nem tesz semmit érdemben (legalábbis eddig nem sokat tett). Csak kirója a cég számára nevetséges összegű büntetést, zsebre teszi a bírságokat, és kedvesen összemosolyognak az aksigyár vezetőségével.

*Kevésbé problémás úgy értendő, hogy kevésbé környezetszennyező az akkukat környezetvédelmi előírásoknak megfelelően gyártani, mint tovább üzemeltetni a fosszilis üzemű járműveket.

2023. aug. 4. 13:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem csinálna a Fiddesz akksi gyárat, biztos vagyok benne, hogy az összes ellenzéki azon hosztizni, hogy "Bezzeg Nyugaton csinálnak akksigyárakat, megint O1G kihagy minket a jóból, marad a fostos, füstölgő dízel."."

Az ember már csak ilyen. Hisztizek, ha a szomszédban nem lakik senki, és a lakatlan szomszéd ház kertjében ipari méretekben nő a gaz meg a dudva, hiszen átfújja a szél a magjait, és az én kertem is tele lesz mindenféle gyomnövénnyel. De hisztizek akkor is, ha a lakatlan szomszéd házba beköltözik egy népesebb roma család, aki a szemetét a kertbe kezdi öntözgetni, ami aztán ott rohad és bűzölög, és hordja át a szagát a szél. Hiába lett kevesebb a kertbe hordott szeméthalmok miatt a gaz, mégis hisztizek, hiszen csak annyi történt, hogy az egyik probléma lecserélődött egy másikra.

2023. aug. 4. 13:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Örülnek neki hogy a gyerekeik kéz és láb nélkül születnek majd, hogy nem bírják majd megfizetni a vizet azbipari fogyasztók miatt és hogy minden utcán olcsó kínai munkások lesznek.

Hajrá fidesz, hajrá 15iq!

2023. aug. 4. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha Magyarország hagyományosan szép és egészséges környezetét nem tennék tönkre ezekkel a gyárakkal, akkor én biztosan nem sírnék. De én csak egy vagyok azok közül, akik nem szereti a nagy ember, a családtagjai és üzletfelei uralmát.

Meg kéne kérdezni ezt mindenkitől. Ez a nemzeti konzultációs kérdőívet biztosan visszaküldeném.

2023. aug. 4. 15:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Hány gyárról kérdeztek meg bárkit is? Hányról volt népszavazás? A meglévő gyárak minden szabályt betartanak? Nem szennyeznek? Dolgoztam szutyok kis nyomdában is, festéket, hígító szereket az erdőbe öntötték ki, ezzel spórolták meg a hulladék költségét. Egyik gyár sem tiszta és minden szabályt betartó. Akkor most tiltsuk be az összes gyárat?

Az úgy van, hogy sír az Ember, mert a szomszédban nem lakik senki és nagy a gaz, ha meg odaköltözik valaki, akkor meg azért sír, mert nyírják a füvet.

2023. aug. 4. 15:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez mind jó hír, mert akkor nem kell majd Paks2, mert ha mind sorosra kapcsoljuk a renegeteg sok akksit, akkor akkora nagy energiát fogunk létrehozni, hogy majd Puttyantó fog majd tőlünk kérni áramot.
2023. aug. 4. 15:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves László!

Örülök, hogy örülsz, és azt kívánom, hogy ne csalódj a meggyőződésedben. Ez jó lenne az országnak is.

De attól félek, hogy ez nem így lesz, és már nem is így van.

2023. aug. 4. 19:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Minek örülök?
2023. aug. 4. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszönjük néked alcsúti elvtárs..
2023. aug. 5. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!