Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszeseket, mit szóltok a...

Fideszeseket, mit szóltok a rengeteg akkumulátor gyárhoz?

Figyelt kérdés

Mit szóltok ahhoz, hogy a lakosság beleegyezése nélkül telepítenek akkumulátor gyárakat lassan mindenhova?

Mór szóltok a két halálos balesethez?

Mit szóltok az ivóvíz felhasználáshoz?

Mit szóltok ahhoz, hogy kötelesek leszünk visszavenni és megsemmisíteni a veszélyes hulladékot?

Ezek tények, nem baloldali vagy jobboldali propaganda. A kérdés nem az, hogy szerintetek ezek igazak-e, meet igazak. Hanem az, hogy ti ezt rendben találjátok-e?

2023. aug. 4. 12:53
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

*mit

*mert

Elnézést a hibákért,telefon javította.

Plusz egy kérdés, mit szóltok a rengeteg vendégmunkáshoz?

Illetve mit szóltok ahhoz, hogy beteg gyerekektől vették el a velencei üdülőt, hogy legyen hol lakniuk?

2023. aug. 4. 12:57
 2/19 anonim ***** válasza:
22%

Támogatom.

"Mit szóltok ahhoz, hogy a lakosság beleegyezése nélkül telepítenek akkumulátor gyárakat lassan mindenhova?" Iparvásorban lakom, soha nem kérteztek meg, milyen ipar legyen az ipari parkban, ez nem kívánságműsor.

"Mór szóltok a két halálos balesethez?" Az nem akkumulátorgyárban történt, amúgy meg baleset bárhol lehet, ennyi erővel tiltsuk be a vasutat?

"Mit szóltok az ivóvíz felhasználáshoz?" Van elég vizünk, ha nem lenne, akkor marad nekik a tisztított szennyvíz.

"Mit szóltok ahhoz, hogy kötelesek leszünk visszavenni és megsemmisíteni a veszélyes hulladékot?" Hogy ez hazugság.

2023. aug. 4. 12:58
 3/19 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon örülnek nekik. Még akkor is, ha a családjukban lesznek a halálesetek.

Mert azok a családtagok a saját hibájukból haláloznak majd el.

Amiket a kérdező ír, azok nem igazak és, hiszen a nagy ember legfrissebb ... propagandája szerint ezek az üzemek egészségesek és környezetbarátok.

A tények pedig egyáltalán nem zavarják őket.

2023. aug. 4. 12:59
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

#2 Na ugye a #3-ban megmondta. Ilyen egyszerű ez.

Borzalom, tragédia, szörnyűség, ...

2023. aug. 4. 13:01
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy hallottam, hogy annyira örülnek neki, hogy már lobbicsoportok alakultak, hogy Felcsút is kapjon egyet és a Karmelita mellé is kell.
2023. aug. 4. 13:01
 6/19 anonim ***** válasza:
75%

Én igazából azt nem tudom megérteni, hogy az egész EU-tól csak azt halljuk, hogy minden hagyományos autó, teherautó stb. milyen végtelenül környezetszennyező, ki kell tiltani 2035-re, stb.

Elektromos autóval szabad csak jàrni, mert az milyen zöld, zéró emisszió stb.

Közben meg kiderül az, hogy az akku gyártás mindennél rosszabb.

De, akkor hol nem probléma a környezetszennyezés? Kína? Afrika?

Valahol le kell gyártani az akkukat, oké tartsuk EU-n kívül a gyárakat, de akkor egy másik ország károsodik az EU javára.

Muszáj kinevezni egy országot, ami szándékosan tönkre lesz téve akkugyárakkal, ha az EU tartani akarja a kitűzött célokat.

Nekem ez összeférhetetlen.

2023. aug. 4. 13:06
 7/19 anonim ***** válasza:
15%
6: "Közben meg kiderül az, hogy az akku gyártás mindennél rosszabb." Semmi ilyesmi nem derült ki.
2023. aug. 4. 13:10
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért sírnak az akkugyárak miatt, amik amúgy a többi eu-s országban is vannak? Ha nem csinálna a Fiddesz akksi gyárat, biztos vagyok benne, hogy az összes ellenzéki azon hosztizni, hogy "Bezzeg Nyugaton csinálnak akksigyárakat, megint O1G kihagy minket a jóból, marad a fostos, füstölgő dízel.".
2023. aug. 4. 13:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
8: a fő probléma, hogy máshol vannak független hatóságok, nálunk meg fideszes politikai mameluk ül mindenhol, aki nem fogja bezáratni a gyárat, mert nem megy szembe a kedves vezetővel
2023. aug. 4. 13:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem csinálna a Fiddesz akksi gyárat"

Ha nem a fidesz csinálná, akkor az összes itteni fideszes őrjöngene, hogy szennyeznek, veszélyes az egészségre, elveszik a vizet, stb.

2023. aug. 4. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!