Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók mit hőbörögnek...

Fidesz szavazók mit hőbörögnek amerika miatt?

Figyelt kérdés
Amúgy se akarnak oda menni, nekik oroszország a lehetőségek hazája, maga a kánaán.
2023. aug. 3. 19:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%
Én nem hőbörgök, ők tudják mit csinálnak.
2023. aug. 3. 19:27
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Szeretnek hőbörögni, utálni és félni valamitől, azért kell mindig ellenségeket kreálni.
2023. aug. 3. 19:27
 3/18 anonim ***** válasza:
16%
Fideszes vagyok, nem kell újat húzni az amcsikkal mert minket is lebombáznak előbb utóbb mint a szerbeket annakidején.
2023. aug. 3. 19:28
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Fideszesként engem az infláció zavar persze az amcsikkal meg az unióval is barátibb hangnemet kellene megütni.Ez nem tetszik.
2023. aug. 3. 19:31
 5/18 A kérdező kommentje:
De attól még mindig fideszre szavaznátok. Valahogy úgy érzem csak akkor nem szavaznátok a fideszre ha a gyerekeiteknek már csak cipőfűzőt tudnátok enni adni.
2023. aug. 3. 19:33
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván van ami szimpatikus a fideszben és van ami nem, ha lesz jobb mint ők akkor arra szvazom, az unióellenessêg az nagyon nem jön be.
2023. aug. 3. 19:37
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
#4: Jó kérdés, hogy akkor miért vagy fideszes. Amiket felsoroltál, az maga a Fidesz rendszer lényege és központi vezérvonala, amely mentén működik.
2023. aug. 3. 19:37
 8/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem ez a lényege .
2023. aug. 3. 19:38
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
#8: Pedig folyamatosan ezzel jönnek elő és ezzel próbálnak szimpatikussá válni a szavazók körében. Ami többnyire működik is. Ha te nem így gondolod, akkor csodálkozom, hogy hogy tudsz mégis azonosulni velük. Elfogultsággal nem vádolhatsz, régen én is Fidesz-szavazó voltam, de akkor még nem voltak ilyenek.
2023. aug. 3. 19:42
 10/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem pont szavazatokat vesztenek, lehet bírálni az eut azzal nincs baj csak uszítani azt nem kellene ellenük.
2023. aug. 3. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!