Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért estek le az árstoppos...

Miért estek le az árstoppos termékek árai? Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés

1-től nézem a boltokban mennyibe kerülnek most, és mindenhol ugyanazt láttam:

Az árstoppos "csökkentett" árnál is alacsonyabbra vitték őket

pl. tej 189ft, liszt 139ft stb.

2023. aug. 3. 16:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Aug 1 előtt szinte sehol nem volt elérhető a 1500/kg árstoppos csirkemell"

Nem igaz, Lidlben voltam aug 1 előtti héten, délután, dugig volt a hűtő 1500-as csirkemellel.

" szintén 1500/kg volt aug 1 előtt"

Akkor igen, utána egyből megemelték mindenhol, kivéve a tesco-t, ahol még akciós a pultos, de a kiszolgálópultos valóban elfogy hamar.

2023. aug. 4. 09:33
 12/13 anonim ***** válasza:

"nekik nem kell feltölteni, mert a magyar cégeket kivonták belőle trükkösen

De miért?"

Mert ez plusz teher a boltoknak, hogy minden nap fel kell tenniük az árakat, de ahogy fent írtam, ezzel csak megszívatták a védendő magyar boltokat, mert senki nem fog odamenni drágáért potyáért, ha a neten látja, hogy máshol olcsó valami.

2023. aug. 4. 09:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Én javarészt a Lidl-ben és a Sparban vásárolok. Mindkettőben volt folyamatosan árstoppos csirkemell filé. Leszámítva a három napos ünnepeket, mert akkor a honfitársak úgy érezték, hogy éhenpusztulnak, ha nem fosztjék ki a boltokat.

2023. aug. 4. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!