Árstoppos termékek maxumális számát ki lehet így játszani, megtehetik hogy esetleg nem szolgálják ki a vevőket?
Kérdező, a multkor kétszer mentem be ugyanabba az üzletbe egymás után, mert többet akartam venni az egyik termékből, mint amennyit lehetett. nekem csak dupla sorbanállást jelentett, ezen kívül senki nem szólt semmit.
Nem azért van ez kitalálva, hogy ne lehessen megvenni a 20kg cukrot ha annyi kell, hanem hogy ne lehessen egy mozdulattal felhalmozni olyanoknak is akiknek valójában nincs rá szüksége, nem is lesz, csak bepánikolnak és vásárolnak.
Megtehetik, hogy 4-en mind megveszik a pár kiló cukrot amit lehet éppen, de ezt nem fogják minden nap eljátszani, mert minek?
Lassítja és meggondolásra készteti az embereket ez a korlátozás, nem tiltja meg hogy valójában vásároljanak annyit amennyi kell.
A helyi Tuskóban történt:
Vidéki ember nem akart másnap megint külön beautózni 30 km-ről 10 kg cukorért, ezért mikor bepakolt a kocsiba, visszament még 10 kilóért. A pénztáros megismerte, nem akarta odaadni neki.
A vevő megunta a felhajtást, megkérte a sorban mögötte állót, hogy vegye meg neki a cukrot, adta rá a pénzt, és elment mindenki haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!