Miért nincs az ellenzék politikai üzeneteinek nagyobb támogatottsága ?
Mi Hazánk simán a kormányoldalhoz sorolandó. Mindig is azt mondták hogy Orbánnal nincs bajuk csak valamit jobban erőteljesebben csinálnának.
Így nem 2/3-ad hanem jóval több amit le kellhet győzni a demokratikus ellenzéknek.
Én úgy látom hogy ha egy párt kitűnik az ellenzék közül, ilyen volt a Jobbik '18-ban, akkor nem kell összefognia a többivel akkor is mellé húz a többségi szavazói réteg.
Az összefogás széttöri egy párt nehezen felépített brandjét. Eljellegteleníti azt.
Építse ki a saját szavazótáborát, ne egy ellenzéki katyvaszból halásszon!
Utóbbinál sosem tudja a saját értékrendjét képviselni mert 5 pártnak mindig más elvárásai lesznek hogy egy kicsit ez, egy kicsit az, sosem lesz egy saját politikai út.
Azért, mert nincs egységes üzenet, a politikusok vagy kiégtek vagy lekaraktergyilkoltak vagy inkompetensek, a propaganda dübörög, érdemi változásra nincs esély.
Azoknak pedig akik a jobbikkal jönnek, azoknak azt mondanám, hogy a jobbik amikor még érdemben létezett egy megosztó párt volt és sose szerezhetett volna elég támogatót.
Szerintem egy jelenlegi ellenzéki politikusoktól mentes, Momentumhoz hasonló pártnak szerintem lehetne esélye, főleg idővel.
A jobbik ti loptok plakátkampánya kicsit megrémítette a fideszt. Akkor nagyon magas volt a jobbik támogatottsága. Aztán jött az ÁSZ bírság és utána Vona lemondott. Jó lenne tudni az igazságot, hogy miért döntött így.
Mi volt az a visszautasíthatatlan "ajánlat" ami meggyőzte.
Íme a memória megbízhatatlansága.
Vona azért mondott le, mert elveszítették a választást és előtte megmondta, hogy ha nem nyernek, lemond. Csak állta a szavát...mint az köztudott.
Ehhez semmi köze nem volt az ÁSZ bírságnak.
17. A Jobbik loptok kampánya után tiltotta be a Fidesz törvényileg a választási kampányok közötti óriásplakáton való politikai hirdetéseket.
Nesze neked demokrácia.
És valóban nagyot ütött.
Nem azt írtam hogy a Jobbik 18-ban szalonképes párt volt, hanem hogy megmozgatta az embereket főleg Mi Hazánkosokat. Lehet visszaolvasni kommenteket akkori időszakból erről az oldalról.
Annyi adalék, hogy Vona Orbánnal egy polgári körből indult, 2002-után, tehát jól ismerik egymást.
Még érdekesebb ezek után, amikor buuzizós-kampányt indított ellene Orbán a parlamentben.
Lehet ezzel fogták meg? Utána mondott le pár hónappal 18-as választás után.
Tessék válassz magadnak egy médiumot amelyiknek hiszel.
A Magyar Nemzetet ne válaszd, mert bár az őinterjújuk volt, valamiért törölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!