Miért ilyen nagy a Fidesz támogatottsága még mindig, azon kívül, hogy az ellenzék katasztrófa?
Az ellenzéki összefogdosás egy szedett-vedett, komolytalan bagázs, ez oké. De ezzel szemben, csak a közelmúltban volt 40 000+ kovid halott, pedig, mintha Viktorunk azt ígérte volna, hogy aki elkapja ezt a járványt, azt nem fogják gyógyítani. Rengeteg ember lett munkanélküli, vagy részmunkaidős a kovid miatt. Most itt van az infláció, egyeseknek a gatyájuk rámegy egy nagybevásárlásra, vagy a fűtés számlára, az élelmiszerárak indokolatlanul magasak. És akkor ezt Viktorunk megfejelni azzal, hogy "a magyarok 97%-a nemet mondott a szakciókra", erre ő maga is aláírja a szakciókat.🤦🏻♀️ Tök nyíltan az emberek arcába sz*rik.
Szóval hogy fogyaték, gyerekek! Értem én, hogy összefogás egy hulladék, de egy ilyen hányadék pártot, hányadék emberekkel, mint a Fidesz, hogy képes még mindig támogatni valaki?
🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Egy statisztikát megnéznék arról, hogy melyik társadalmi osztályban a legnagyobb a támogatottsága a Fidesznek. Én úgy vélem, az alsó társadalmi közegekben. Ők azok, akik egyre jobban élnek, szolgáltatások egyre szélesebb köre vált elérhetővé a számukra is. Mindezt teszi a Fidesz, a középosztály nyomorba döntése révén. Mert valakinek ki kell termelni a prolik zabáltatásához és életszínvonaluk emeléséhez szükséges összeget, amit vélhetően nem az a társadalmi osztály termeli ki, akik kapják és élvezik.
Csak hogy akik kitermelik, attól a rétegtől szinte már mindent elvettek és ha az EU nem nyitja meg sűrgősen a pénzcsapot, akkor nem lesz miből osztogatni. Na akkor fog zuhanni a Fidesz támogatottsága.
"Megvédi az országot. Hatalmas mennyiségű migráns lepte el a nyugatot, ide pedig egy sem tette be a lábát, azért ez nagy dolog. "
Mert a migirik eleve oda tartottak,itt csak áthaladtak volna,de a kormány meglátta,hogy riogatni alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!