Miért ilyen nagy a Fidesz támogatottsága még mindig, azon kívül, hogy az ellenzék katasztrófa?
Az ellenzéki összefogdosás egy szedett-vedett, komolytalan bagázs, ez oké. De ezzel szemben, csak a közelmúltban volt 40 000+ kovid halott, pedig, mintha Viktorunk azt ígérte volna, hogy aki elkapja ezt a járványt, azt nem fogják gyógyítani. Rengeteg ember lett munkanélküli, vagy részmunkaidős a kovid miatt. Most itt van az infláció, egyeseknek a gatyájuk rámegy egy nagybevásárlásra, vagy a fűtés számlára, az élelmiszerárak indokolatlanul magasak. És akkor ezt Viktorunk megfejelni azzal, hogy "a magyarok 97%-a nemet mondott a szakciókra", erre ő maga is aláírja a szakciókat.🤦🏻♀️ Tök nyíltan az emberek arcába sz*rik.
Szóval hogy fogyaték, gyerekek! Értem én, hogy összefogás egy hulladék, de egy ilyen hányadék pártot, hányadék emberekkel, mint a Fidesz, hogy képes még mindig támogatni valaki?
Nos, a Fidesz támogatói összef*ssák magukat a "Gyucsány" szó hallatán, és hirtelen már nem is olyan fontos, mennyibe kerül a kenyér, egymást eltaposva, lovak módjára rohannak a Fideszre szavazni. Ja és nem tudom, hol olvastál olyat, hogy bárki szerint is a Fidesz miatt volt a kovid, kevesebbet kéne a gyógyszerre innod, akkor nem képzelődnél. Mindezek után a helyedben nem ítélkeznék, ki mennyire okos, mert ahogy látom, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
12
Tipik hívő agymenés: minden, ami jó, az a fidesznek/istennek köszönhető, a rosszért meg soha nem ő a felelős... :)
Úr isten, te nagyobb ...........(sípszó) vagy, mint gondoltam!🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Tudsz egyáltalán szöveget értelmezni, vagy direkt adod a hülyét? És kinek a kezében van az egészségügy, talán a nagymamám irányítja? Akkor kellett volna megmutatni, milyen kemény csávók, nem akkor amikor a tanárokat kell szivatni! Bár azt is megígérte valaki, hogy mindenkit meggyógyítanak, aki elkapja ezt a betegséget, de a magadfajtának, honnan is rémlene, ki volt az...?
14: Nekem nem baj, ha nem értetek semmit, ezért kaptok ki újra meg újra. Ráadásul egyre jobban XD de azért megismétlem, próbáld meg lassan, szótagolva olvasni, hátha akkor megérted:
Lehet számodra ez is újdonság, de az emberek a Covid miatt haltak meg és nem a Fidesz miatt. Tök mindegy, melyik párt lett volna kormányon, ugyanúgy meghaltak volna.
"Tök mindegy, melyik párt lett volna kormányon, ugyanúgy meghaltak volna"
Tehát azt mondod, hogy Gyurcsány semmivel sem lenne rosszabb, mint a kolostormalac? :)
18
De legalább vacak kínaival oltották volna a birkanépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!