A mai "jobboldali konzervatívok" bár nyíltan nem vállalnák fel, de igazából a kádár meg a rákosi rendszer illetve a mai Oroszország "rendpártiságával" romantizálnak?
BADABUM, ha megnéznéd magadat, te egy komplett népet, az oroszokat anyázol, fajelméletes jelzőkkel illetsz, az ilyenek után osztod az észt ?
Ukrajnában 2014 óta mi lett jobb ?
Pl. a Mirotvorec az micsoda ? Dicső nyugati demokratikus dolog, vagy keleti barbár diktatórikus dolog ?
És még sok más ilyen rendszerszintű probléma ?
6: most tényleg ezzel a tudatlan nyugdíjassal próbálsz érvelni?
beszoptad a propagandát, csak te a 444-ét.
miért gondolod hogy az egyik jobb mint a másik? 🤡
a közmédia mellett van atv, rtl, 444, telex, hvg ahol nézhettek kormánykritikát, mit kell jönni a közmédia a fideszé? nem kell nézni és ennyi.
46-47! Dzseffri! Igen, erről beszéltem, fingod nincs az egészről sajnos, és ezt megpróbálod elpoénkodni. Az a baj, hogy én még a "pentagont egy GlobalHawk drón találta el" szintű kérdéseid óta ismerlek innen az oldalról több mint tíz éve, és sajnos pontosan tudom, hogy akármit magyaráztam el eddig neked, azt te nem értetted meg, vagy megértetted, de nem fogadtad el, szóval most nem fáradok neked egy újabb körrel. Egyébként az a vicc, hogy amit te poénnak leírsz az valójában az igazság, minden nagyhatalom kimondva kimondatlanul világuralmat akar, csak a többség nem képes rá. Ha nem állítják meg, akkor igenis megy tovább, mert ez egy ilyen játék. Nagy sándor vagy Napóleon vagy Hitler stb. sem húzta be a kéziféket ott, hogy "hát nekem ennyi elég" egyik birodalom sem ok nélkül torpan meg a terjeszkedésben, hanem mert kénytelen volt!
Ugyanez van itt is, ha Oroszországot nem állítják meg Ukrajnánál, akkor utána jön Moldávai, a kaukázusi, álamok az "isztánok" utána a NATO szétverése belülről -pl. oroszbarát kormányok hatalomra juttatásával, majd szépen leszalámizná a volt szoci országokat a NATO-EU-ról, és igen addig menne így ameddig valaki meg nem állítja.
Most annyi történt, hogy erre a nyugati világ időben rádöbbent, és kihúzta fejét a s*ggéből -amit Hitlernél nem sikerült- és kitömte Ukrajnát fegyverrel, hogy ott akadjon el az orosz terjeszkedés. Ilyen szempontból amúgy 100%!-os a siker, mer Oroszország innen kezdve vagy jó 10-15 évig nem fog hódítgatni az biztos.
Na de hülye vagyok, mégis elmagyaráztam neked, de tudom úgyse akarod ezt megérteni...
Hogy jön a Pentagon már megint ? Te nem bírsz erről leakadni, 2023-ban, hogy akkor, 2001-ben mi történt ? Mi köze van az orosz - ukrán háborúhoz ?
Neked ez úgy látom, súlyos becsípődésed.
Miért nem teszed láthatóvá a nevedet ? Mert így kábé névtelenekkel hadakozok.
Az oroszoknál is vannak véresszájúak / hülyék, de azok egyrészt nem hozhatnak döntéseket önállóan, másrészt ott is a radikális réteg az Sztálinnal példázódik, de neked Hitler a mániád :D Hitler lassan 80 éve halott, de még mindig bejárja a szelleme a világot :D
Ahogy látom, érzelmekből írsz, nem pedig értelemből.
Az Ukrán Hadsereg eddig orosz fegyverekkel nyomta, Kalasnyikovok, RPG-k, BTR-ek, BMP-k, T-72-esek, Mi-24-es Hind, ezek okozták a több tízezres orosz veszteséget, a Nyugati cuccok csak most jutottak el, és azok meg nem tudtak sok veszteséget okozni, sőt volt olyan, ami nem is okozott, mint a Bradley, a CV90-es, és a Leopárd 2-es.
Nem a Nyugat tömte ki Ukrajnát fegyverrel, hanem az oroszok tervezték alul a hadműveletüket.
Másik, a bizonyítatlan rémképekkel nem tudok vitatkozni.
A közép-ázsiai isztánokért miért vérzik a szíved ?
Kazahsztánnak, Üzbegisztánnak, Tádzsikisztánnak, és a hasonlóknak nincs sok lehetőségük, azok Oroszország, Kína, az Afgán Talibán, és Irán közé vannak ékelődve. Olyan nincsen, hogy semlegesek legyenek.
A leszalámizást nem értem ...
És a továbbmenetelt sem.
Arra, hogy az egész egy öncélú rémkép, nincs jobb magyarázat rá, mint a Hidegháború.
A Hidegháborúban hivatalosan mérhetetlen ellenségeskedés volt a kettő blokk között. Mégsem tört ki 45 év alatt háború közöttük. Pedig a Szovjetunió haditechnikailag sokáig fölényben volt.
Ellenben Kína volt az, aki végigháborúzta az 1946 - 1991 közötti évtizedeket. És most is megy a környéken a lassú terjeszkedés, a Császári Japán nyomán. Akkor ők most a Sárga veszedelem ?
Amúgy lenne egy kérdésem. Ukrajna 90 %-os valószínűséggel vereséget szenved. Ennek a bejelentése után mihez fogsz kezdeni ?
Teljes idegösszeomlást kapsz ?
"Igen, erről beszéltem, fingod nincs az egészről sajnos"
hú, én most annyira megnyugodtam hogy te itt vagy aki tudsz mindent. ma már nyugodtan és boldogan fekszem le.
"Ugyanez van itt is, ha Oroszországot nem állítják meg Ukrajnánál,"
te még itt tartasz? erre már kb mindenki rájött hogy ez a tavalyi lejárt lemez, de gondolom te frontális lebeny nélkül élőnek ez kihívást okoz.
55: lehet kinyírtad. kár érte, kiváló ügn.., ja nem.
Volt idő, hogy a NATO teljes erőből, legalábbis szónoklatilag tiltakozott a területváltozások ellen.
Azóta lassan eltelt egy év, és a NATO ott tart, ők is azt próbálják tolmácsolni, hogy mondjanak le Herszonról, nemhogy a Krímről ... Vajon miért ?
Kezd belefáradni a Nyugat. Már alkudoznának Ukrajnáról, úgy hogy nem kérdezik meg az ukránokat. Adják még lejjebb is hamarosan.
Az ilyen szennyet mint dzsefri nem szabad észrevenni.
Ez a legalja szint, a mihazánknál is ferde szemmel nézik ezeket.
Komolyan ilyenekkel akartok vitatkozni?
BADABUM és te melyik szintet képviseled te szerinted?
nagyon beképzelt vagy és aki nem ért veled egyet az már kommunista ivadéknak nevezed. akkor veled miért is kellene vitatkozni? amúgy meg csak te vitatkozol vele.
54! Tehát tényleg nem érted, oké!
Ui. Ha ennyire zavar tedd te a nevedet nem láthatóvá, ez elvileg anonim oldal.
55! Ezt egyáltalán kitől kérded és miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!