A mai "jobboldali konzervatívok" bár nyíltan nem vállalnák fel, de igazából a kádár meg a rákosi rendszer illetve a mai Oroszország "rendpártiságával" romantizálnak?
34
Elfogadom amit írsz, de szeretnék utánanézni, én már csak ilyen vagyok.
Mi volt az a két helység?
#35 ha már annyira szeretnél utánanézni annak amit 34-es mondott, mi lenne ha rendesen válaszolnál a kérdésemre a 32-ben?
Mert ez eddig csak terelés és semmiféle választ nem adtál, pedig láthatólag elvárod a másiktól, hogy konkrét, pontos választ adjon.
Akkor megválaszolnád hogy miben is van a "nép" korlátozva és milyen objektív tényekhez nem tudsz hozzájutni?
Átolvastam az utolsó pár választ, szerintem világos és érthető.
A ner médiát fogyasztók semmilyen objektív információhoz nem jutnak, ebben vannak korlátozva. Illetve be vannak tanítva, ha máshol esetleg rosszat olvasnak a fideszről, az fake news.
Válaszolj 31-re, már érthető mire gondolok, ha neked nem, jelöld meg a B-t és cső
#37 Ez megint csak bullshit duma.
Konkrétan nevezd meg mi az az információ amihez nem juthatnak hozzá az emberek?
Hol van elzárva az internet? Hol van tiltva a balliberális sajtó, hol van lekorlátozva a tévéadás?
Mi az amihez ne tudna hozzájutni bárki ha akar?
Itt az a gond, hoyg te vagy az aki nem vagy hajlandó informálódni. Eldöntöd hogy az az "objektív információ" kizárólag amit a te kedved szerinti médiában megtalálsz. Majd ezen média állításait elhiszed és azt hiszed hogy más emberek sem akarnak tájékozódni, ahogy te nem akarsz és mivel te egyoldalúan tájékozódsz, mert elzárod magadtól a kormánypártinak nevezett médiát és ezzel az ott szereplő információkat, azt állítod, hogy mások meg nem is tudnak informálódni.
Hogyan? Hogyan lehet ebben az országban elkerülni az információt?
Itt vitázol velem ezen a fórumon az interneten. Mégis mitől vagyon én elzárva? Mi az az objektív információ amit nem tudhatok meg ott, azon az interneten, ugyanazon rádiók, tévék, újságok és hírportálok között amit te viszont, az "objektív információ" tudója meg tudtál szerezni?
Hagyd abba ezt az ostoba süketelést, ezt az idióta hazudozást!
Konkrétan nevezz meg olyan szerinted "objektív információkat" amikhez ne jutna bárki hozzá mert el van tőle zárva!
38 Én nem tudom hogy szimplán ennyi agyad van vagy valamiféle küldetéstudatből vagy itt és fényezed a fideszt esetleg a bohócképzőbe akarsz jutni hogy megafonos lehess, de mégegyszer mondom, le van írva minden olvass vissza párat és válaszolj.
Ha konkrétumra vagy kíváncsi, bármilyen ellenzékről szóló hír ki van forgatva, vagy totál kamu, lejáratás.
Ahogyan bármilyen fideszről szóló hír is csak a jó irányba van hazudva.
Ezt még fideszes barmok sem tagadják, fura hogy valakitől konkrét dolgot kérsz, bazmeg az összes fideszes és ellenzéki hír kifordított vagy hazugság :DDD
De legyen példa is:
"Mindenki egyéni számlán visszakapja a magánnyugdíj befizetését." > nem történt meg
"Minden embert aki elkapja a koronavírust meg fogjuk gyógyítani." > ja, lakosság arányosan 3x annyian haltak bele mint ausztriában, egy 30ezres város lakossága halt meg pluszban úgy, hogy ausztria volt a mi víruslaborunk érdekes.
"Az ellenzék oltástagadó" - Nem igaz a bevizsgálatlan kínai és orosz oltások ellen szólaltak fel. Ausztria anélkül is sokkal jobban védekezett.
"A keleti vakcinák rendben érkeznek a nyugatiakkal van gond" - Nem igaz előre tudták pontosan mennyit szállítanak a nyugati gyártók és mikor, ezt a mennyiséget pedig mindenki megkapta és még a vállaláson felül is nulla igazság tartalma volt.
"A baloldal adót emel a jobboldal adót csökkent" 2012-ben 27%-ra emelte az áfát, majd kamatadó 20%, legutóbb kamatok után még szochó is 13%, gyógyszeradó, baleseti adó, minimálbér adó stb stb stb
"Az orosz gáz és a 15éves szerződés garantálja a rezsicsökkentés fenntartását" Nem garantált semmit sőt mi drágábban vesszük mint a nyugati országok, választás előtt azt mondta a rádióban, hogy ő elküldené valahova azt az embert, aki szerint fogyasszunk kevesebb rezsit választás után rezsicsökkentés teljes átalakítása aki túllépi és nem spórol nem világpiaci hanem annál sokkal magasabb árat fizet, hogy a korábbi mennyiségre is visszaadja a támogatását
"Minden rezsiszámlán fel kell tűntetni a szolgáltatólnak mennyit spórolunk a rezsicsökkentéssel" Totál hazugság, mert 2012.12.31. világpiaci árhoz volt számolva folyamatosan az hogy mennyit "spórolunk" és ez 2021-ig az idő nagyobb részében pont fordítva volt, többet fizettünk mint amit a világpiaci ár indokolt, sok önkormányzat és cég nem is élt a rezsicsökkentéssel mert anélkül olcsóbban kapta vagyis a csekkek egy adott időpontra vonatkoztak de az árak pedig onnan elmozdultak hazugság volt az egész
De ez tényleg nem kis meló lenne összeírni, minden nap bővül a lista, ezek közül van olyan ami szerinted is hazugság és félrevezetés volt vagy nincs? Ha nincs ne követelőzz itt menj a 31 B) lehetőségre és cső
Azért az is átjött, hogy az ellenzékiek megint olyan okosnak hiszik magukat csak azért mert ők a másik oldali propagandát olvassák....
Ugyanolyan mindkét oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!