21/54 anonim válasza:
Szerintem sem szabad a nőknek engedni a gyilkosságot. Ha nem akarja a gyereket születése utàn lemond róla.
22/54 anonim válasza:
#7 A csávónak akkor volt beleszólása a dologba, amikor nem húzott a farkára gumit.
23/54 anonim válasza:
23
A gumi sem 100%-os. Meg mi van ha a nő megerőszakolta a férfit?
24/54 anonim válasza:
Én a megelőzés híve vagyok, a szex következményeire kellene elsősorban felhívni a figyelmet (ti. hogy annak a funkciója a gyereknemzés).
25/54 anonim válasza:
#24 Akkor a férfi feljelentést tesz és lemond a gyerekről.
26/54 anonim válasza:
Ez a kérdés fel sem merülne, ha a férfiaknak kellene szülniük, mert akkor a mai abortuszelleneseknek lenne a legnagyobb a pofájuk, hogy senki nem szólhat bele mit tesznek a testükkel.
A másik, hogy egy nő két dolog miatt képes bármire a világon. Hogy legyen gyereke és hogy ne legyen. Ezen semmi nem változtat...ha az abortusz ellenesek fejreállnak akkor sem.
Amikor tiltott volt akkor is voltak angyalcsinálók, akiknek a tevékenységére sok nő élete ráment.
28/54 anonim válasza:
#21 Maradjunk annyiban, hogy azok fogantak bűnben, akik hisznek a Biblia nevű mesekönyvnek. Engem ateistaként senki ne fárasszon ezzel a bullshittel és főleg ne erőltesse rám a saját hitének, vallásának a szabályait.
29/54 anonim válasza:
#28 Jó, de ennek mi köze az abortusztémához?
30/54 anonim válasza:
Nem tiltanám be. 8 milliárdan vagyunk. Csak idén, tehát augusztus 3.-áig bezárólag ~26 millió abortusz volt világszerte, 35 millió haláleset és 78 millió születés. El lehet gondolkodni, hogy hol tartanánk, ha nem lenne abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!