Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazókat lehet...

A fidesz szavazókat lehet bűnrészesnek hívni? Akik támogatják ezt a korrupt,kizsákmányoló fidesz maffiát?

Figyelt kérdés

Ők hogy nem látják mi folyik itt?? Ez egy szekta... Nem bírom felfogni.

Várom a kommenteket hogy én egy sorosbérenc vagyok.. háború párti.. dollárbaloldali.. és még a többi amit a propaganda tanít nekik..

2023. aug. 3. 08:21
 1/8 D-Mano ***** válasza:
51%

Nem lehet.

Azért nem lehet, mert a Fidesz szavazók nem ugyanolyanok. Sok Fidesz szavazó nem szereti a Fideszt, csak azt tartja a legkisebb rossznak/ a többi pártot még a Fidesznél is rosszabbnak tartja.

No persze sokan vannak azok is, akik imádják a Fideszt, őket nagyon nem értem...

2023. aug. 3. 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet. Az ostoba nem tehet arról hogy ostoba.
2023. aug. 3. 08:45
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 És akkor inkább asszisztál ahhoz, hogy teljesen kifosszák az országot és ellehetetlenítsék az embert az élettől. Nem értem ezt a logikát.. fizetésem fele adóba megy.. Én nem orbán hatvanpusztai birtokára " adtam ".. vagy a stadionokra.. és a többi sz*rságára.. csőcselékek!

#2 Tehát.. Ha valaki agyonlő valakit.. Majd az ostoba szemtanúnk látta, hogy ki lőtte le a másikat.. De az azt tanúzza, hogy öngyilkosság volt.. Akkor az így normális? A sok ostoba és gondolkodni képtelen ember miatt szívok évek óta.. Fizetem a horribilis adókat.. élelmiszer árakat.. télen fagyoskodok itthon a 19 fokban.. fizetem a havi 16 ezres általányt gázra.. és még így is most jött ki egy 104ezres számla.. elszámolás.. milyen ország ez?? Rezsicsökkentés nesze..

2023. aug. 3. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Fidesz szavazóból három féle van:

1. Aki jól jár a rendszerből, ezért érdeke, hogy maradjanak. Ez opportunista rohadék és természetesen bűnrészes.

2. Akinek borzasztóak a kilátásai, mélyszegénységben él, és az aznapi eledele neki és családjának attól függ, hogy van-e közmunka? Ami nem lesz, ha nem a Fideszre szavaz (mert a polgármester megfélemlíti). Ők kényszerhelyzetben lévő áldozatok, nem bűnrészesek.

3. Aki nagykanállal benyeli a Fidesz propagandát. Akár azért, mert fanatikus híve Orbánnak, akár azért, mert nem elég tájékozott és csak a fideszes média köpedéke jut el hozzá. Mindkettő dróton rángatott droid, nem tekinteném bűnrészesnek.

2023. aug. 3. 09:03
 5/8 D-Mano ***** válasza:
27%

Kérdező,

mi a frászt nem értesz?? Felsoroltad, hogy a Fidesz miért rossz. Azok a Fidesz szavazók, akikről beszéltem, úgy látják, hogy ha más lenne a jelenlegi választékból kormányon, az MÉG ROSSZABB lenne.

Arról persze lehet vitatkozni, hogy valóban így lenne-e, de a válaszodból az tűnik ki, hogy nagyon be vagy szorulva abba a meglátásodba, hogy "a Fidesznél bárki jobb", és nem tudod más szemével is megközelíteni a dolgokat.

No de kérdező,

szerinted mi lenne jobb opció a Fidesz kormánynál??

2023. aug. 3. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Sorosbérenc vagy, nem igazi hazafi. Durván megosztod a nemzetet és gyűlölkösz.
2023. aug. 3. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
Hozzatenném az igazi bűnrészesség az ellenzéket és az egész balliberális oldalt illeti akik 13 éve csak szájkaratéznak a háttérben meg össze mutyiznak mert nekik is csurran-csöppen...
2023. aug. 3. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
33%

IGEN, de csak úgy hogy odateszed a baloldali ÖSSZEFOGÁSBAN résztvevő pártokat IS!

Magyarul a kérdés javítva: A fideszes és a baloldali összefogásba tömörített szavazókat lehet bűnrészesnek hívni? Akik támogatják ezt a korrupt,kizsákmányoló fidesz maffiát?

Ők hogy nem látják mi folyik itt?? Ez egy szekta... Nem bírom felfogni.

Várom a kommenteket hogy én egy sorosbérenc, háború párti,dollárbaloldali vagy fideszbirka, agymosott, buta vidéki és még a többi amit a propaganda tanít nekik..

2023. aug. 3. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!