Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért nem járható út, hogy...

Az miért nem járható út, hogy ha a TB-re egy évvel későbbre kapok időpontot, akkor én meg majd egy év múlva fizetem be a TB-t?

Figyelt kérdés

Amikor megkaptam az ellátást. Szerintem ez így lenne korrekt, igazságos.

A komcsi időkben volt ez divat, hogy megrendeltem a Trabantot, és 3-4-5 év múlva kaptam meg. De még akkor sem kellett előre kifizetni a teljes árát az autónak.

2023. aug. 2. 14:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem sok. Aki sürgősségi ellátást igényel, az eleve prioritás. Édesanyám pl három éve küzd a rákkal, a legtöbb amit egy időpontra várnia kellett, másfél hónap volt. Az esetek 90%-ában egy-két héten belül volt időpontja. És mind közegészségügyben, nem mentünk magánba.
2023. aug. 2. 16:29
 22/24 anonim ***** válasza:
Errol csak annyit, hogy en Hollandiaban majusban julius vegere kaptam idopontot nogyogyaszhoz.
2023. aug. 2. 17:49
 23/24 anonim ***** válasza:
#22: egyik családtag, meg múlt év májusában kért időpontot és októberre kapott. :-D
2023. aug. 2. 19:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért mert adó tartozásnak veszik és a házadat is el árverezik meg rakják ra kamatot.Ezt még munkanélküli is fizeti ami szerintem haza árulás.
2023. aug. 2. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!