Az miért nem járható út, hogy ha a TB-re egy évvel későbbre kapok időpontot, akkor én meg majd egy év múlva fizetem be a TB-t?
Amikor megkaptam az ellátást. Szerintem ez így lenne korrekt, igazságos.
A komcsi időkben volt ez divat, hogy megrendeltem a Trabantot, és 3-4-5 év múlva kaptam meg. De még akkor sem kellett előre kifizetni a teljes árát az autónak.
Örülj neki, hogy nem tudsz kilépni!
A közegészségügyben ugyanis ellátnak. Ha elüt egy autó vagy rádgyújtják a házat ugyanúgy a TB-ből látnak el, mint vérvételnél, receptfelírásnál és jogsi orvosi vizsgálaton. Még az influenzára kisírni sem ingyen teszi az orvos. Ha nem lenne ZB-éd akkor egy sima munkahelyi alkalmasságira is százezreket számláznának ki!!
Gondolkozz ember!!
A jövőben még sokat mész orvoshoz, mert beteg leszel a mai környezeti hatások miatt (légszennyezettség, permetezés, cukrpk, élelmiszeriapari adalékanyag, nyugati moslék kaják) majd a mai tinik fogják fizetni az ápolásod. Egy kezelés milliókba kerülnw!
Rossz helyre a kopiztad a propagandát, fidesznyik :DDDD
Ja, és lehetne az is, hogy amíg nem fizeted ki, addig nem visz el a mentő.
Meg csak akkor fizesd a közös költséget, ha felújították a liftet.
Stb.
1 Semmi köze sincs orbánhoz te idióta!
Most több oirvos van az országban mint 2010 előtt. Viszont az ország korfája olyan, hogy most betegednek le azok a 75'-körül született gyerekek, akikből rengeteg van. Ellátni őket csak lassan lehet
Viszont a DK bezáratná még ezeket a korházakat is. Jobb lenne?
Vicces kedvű ember vagy kérdező!
Az nem üzlet a kormányoknak, biztosítóknak, hogy a szorgalmasan szedegetett pénzekért adjanak is valamit!
Nekem is jobb lenne, ha azt a pénzt amit vonnak, magán egészségügyi ellátásra és majd saját nyugdíjamra fordíthatnám.
Mert most is magán dokihoz kell mennem, és nyugdíj se lesz mire oda jutok 30-40 év múlva. (Ha megérem)
Hihetetlen, hogy 13 év után a Fidesszel szembeni kritikára még mindig az a válasz, hogy "Gyurcsány". :D
Ebből le is jön, hogy a Fidesz célja csupán éppen hogy jobbnak lenni Gyurcsánynál, ami meg is látszik a teljesítményükön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!