Az miért nem járható út, hogy ha a TB-re egy évvel későbbre kapok időpontot, akkor én meg majd egy év múlva fizetem be a TB-t?
Amikor megkaptam az ellátást. Szerintem ez így lenne korrekt, igazságos.
A komcsi időkben volt ez divat, hogy megrendeltem a Trabantot, és 3-4-5 év múlva kaptam meg. De még akkor sem kellett előre kifizetni a teljes árát az autónak.
Gondolkozzatok!
Kinek érdeke, hogy hosszú egészséges nyugdíjas eveid legyenek rajtad kívül? 🤔
Senkinek. Akkor már csak nyűg vagy és költség.
Úgy intézik, hogy mire nyugdíjas leszel, addigra már ne nagyon maradjon sok időd...
Ez van.
10 "Hihetetlen, hogy 13 év után a Fidesszel szembeni kritikára még mindig az a válasz, hogy "Gyurcsány". :D"
Már ne is haragudj. Hát ha ti kedves ellenzéki szavazók úgy szavaztáok meg, hogy az ellenzék legtöbbet kapott pártjának feje Gyurcsányné és kedves neje, akkor ne is várjátok el, hogy ne azt vágjuk a fejetekhez amit ezek csináltak. Ugyanis ha visszajönnének ugyanazt az ámokfutást folytatnák
"Bolond az, aki mindig más eredményt vár ugyanattól a kísérlettől"
A.Einstein
"Gyurcsányné és kedves neje"
Ki az a Gyurcsányné és hogy lehet neje ha a fidesz az azonos nemű személyeknek nem biztosít jogegyenlőséget, így pl. nem is házasodhatnak?
"Ugyanis ha visszajönnének"
A jelenlegi állapotról van szó, ha nem tűnt volna fel. Nem az a baj hogy majd 10 év múlva milyen szar lesz itt élni, hanem az, hogy most is ilyen szar itt élni. Utóbbiról aligha tehet Gyurcsány, Dobrev mégkevésbé, a képzeletbeli Gyurcsányné és neje meg aztán pláne nem :D
14 Nincs jobb. Ez van. Olyanra szavaztok, hogy nem lehet csak csövőrből vödőrbe váltani. Miért a DK-ra szavaztok a legtöbben? A vezetője gyurcsány. A neje az aspiráns kormányfő, dettó minden tag ex-MSZP-s. Azaz visszajönnek. Már el akarták adni a korházakat 2009-ben is!!
Ha visszajönnek, akkor nem lesz egészségügy sem. Az jobb lenne? Nem kapnál időpontot sohára. A korházakban szépészeti plasztikák lennének, mert az térül meg. Sürgősségi ellátás a pincékben lenne ¼-ed ennyi kapacitással.
Egyszerűen nincs jobb, mert ti nem teremtettetek választható alternatívát.
"Ha visszajönnek, akkor nem lesz egészségügy sem. "
Tökmindegy, mert most sincs, csak papíron lassan.
"Nem kapnál időpontot sohára. "
Mert az időponttal aztán marha sokat érsz, ha meghalsz mire eljönne a vizsgálat ideje...
"Attól, hogy te még a várólistán vagy, az általad befizetett tb ugyanúgy elmegy mások ellátására."
Mármint arra, hogy mások is csak időpontokat kapnak évekkel későbbre? Ez miért jó nekem? Ettől hogyan fogok én meggyógyulni?
"Mármint arra, hogy mások is csak időpontokat kapnak évekkel későbbre?"
Azokra, akiket éppen ellátnak, nyilván. Gondolkozz is, mielőtt kommentelsz!
"Azokra, akiket éppen ellátnak, nyilván."
Tényleg, akik tavaly kaptak időpontot. Hány százalékuk gyógyult fel vagy halhatott meg időközben? Vagyis mekkora lehet a kiadott, és az igénybevett időpontok számbeli különbsége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!