A Fideszesek szerint az miért van rendben, hogy rengeteg nagy cég csak egy pár ember kezében van?
Mészáros, Tiborcz, Rogán és hasonlók felvásárolnak mindent is, pedig magyar vállalkozó lenne bőven azokra a cégekre amiket felvásárolnak. Viszont így egy modernkori uradalom van kiépülőben, ahol egy pár emberé a fél ország mindenki más meg alattvaló napszámos. Ez így rendben van szerintük?
Mit szóltak volna annak idején, ha Gyurcsány haverjai is így vásárolták volna fel a fél országot?
Soros, migráncs, Gyúcsány, Brüsszel, szankciók
Van választék a fideszesek kifogásaiból.
Továbbmegyek - NER-en keresztül minden Orbáné? Ők csak strómanok.
Ez ott jól megfigyelhető például, hogy Simicska azt gondolta hogy a milliárdjai és cégei az övéi, de amikor szembement Orbánnal néhány év után mindent el kellett adnia a NER nagytőkés rétegének, mert anyagilag kicsinálták HírTV MagyarNemzet pl.
Másik példa, amikor Andy Vajna amcsi producerből átnyergelt NER lovag elhunyt, az örökösének Timikének a kaszinó koncessziót szépen át kellett adni a NER-nek jelen esetben Habony Árpi kapta.
A fidesz szavazók alá fölé rendelt viszonyrendszerben gondolkodnak.
Tehát nekik teljesen ok hogy ov lop. Hogy ov repülővel jön megy, hogy felpénzeli a családjàt a szavazóik meg fillereznek fizu előtt.
Szerintük ez a rend.
Adjál már nekem 100 milliárdot és 1 milliót eljótékonykodom és akkor engem is lehet szépen dícsérni, hogy milyen jó ember vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!