Márki-Zay Péter, csak egy újabb baloldali politikus, aki eltörölné a rezsicsökkentést?
Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 15:10
1/9 anonim válasza:
Politikusnak nem nevezném. Inkább egy pojáca.
2/9 anonim válasza:
Még jó, hogy a Fidesz már eltörölte, így nem fenyegeti a baloldali ármánykodás.
3/9 anonim válasza:
Igaza van pedig. A magasabb energia árak a fogyasztókat kevesebb használatra ösztönözné.
4/9 anonim válasza:
Sokan mondják hogy nem jó a rezsicsökkentés, inkább piaci árak kellenének.
Nem tudom mi lenne a jó.
5/9 anonim válasza:
A nácik részére vagy a kommunistáknak is eltörölné ?
6/9 Fsms válasza:
A Fidesz részlegesen eltörölte. Egyébként nem akarta eltörölni, csak rászorultsági alapon adta volna.
Segíts nekem miért is kell támogatni Lölő rezsijét a 3 milliárdos rózsadombi villájában?
7/9 anonim válasza:
Mostanában nem tudom miket mondat, régebben azt hallottam tőle, hogy a korszerű technológiákat kellene támogatni, mert ez a rezsicsökkentés csak fenntart egy rossz állapotot azzal, hogy annak költségét részben magára vállalja.
8/9 anonim válasza:
nem uncsi MZP? már senkit nem érdekel a fideszeseken kívül
9/9 anonim válasza:
Egy kicsit röhejes a kérdés, hisz a rezsicsökkentés egy kifejezetten baloldali találmány.
Egyébként személy szerint nekem szimpatikusabb lett volna az ő javaslata, miszerint a korszerűsítést kellene támogatni. Az emberek nem így gondolták, hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!