Az ellenzékiek miért nem értékelik, hogy legalább az LMBTQ térnyerés elleni harcban jól teljesítünk?
Figyelt kérdés
Sajnos be kell látni, hogy az infláció ellen eléggé vesztésre állunk és ebben a kormánynak sok hibája van a tavalyi választás előtti túlköltekezés miatt, szóval teljesen jogos a baloldal kritikája, mert Európában messze nálunk a legrosszabb a helyzet. Viszont család- és gyermekvédelem ügyében azért bátor döntéseket hoz a kormány és a mai nyugati PC világban már az is nagy szónak számít, ha valaki ki meri mondani, hogy az "apa férfi, anya nő", ezt mindenképpen méltányolni kell a többi hiba (egészségügy, oktatás, közlekedés, stb) ellenére is.2023. aug. 2. 12:17
21/24 anonim válasza:
Én ugyan egyik párt híve sem vagyok, de vannak meleg ismerőseim, nem tudom, minek kell baszogatni őket.
22/24 anonim válasza:
Azért mert fontos dolog a melegek és minden más kissebbség elfogadása, és a politikai korrektség, az pedig nem igaz,hogy az apa férfi az anya nő. Ezt csak a rasszisták gondolják így
23/24 anonim válasza:
"Viszont család- és gyermekvédelem ügyében azért bátor döntéseket hoz a kormány és a mai nyugati PC világban már az is nagy szónak számít, ha valaki ki meri mondani, hogy az "apa férfi, anya nő", ezt mindenképpen méltányolni kell"
Hát, kösz haver, hogy megvédtek ezektől a rémes dolgoktól. Esetleg az oktatási minisztérium meg a tanárhelyzet rendberakása majd ezután jön, vagy még tudom is én, meg kell esetleg menteni a véletlenül zsidó Sorostól a karácsonyt előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!