Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jogos, hogy facebookon jelente...

Jogos, hogy facebookon jelentettem egy olyan cikket, amely úgy kezdődik, hogy: "Zabálják a magyarok a virslit.."?

Figyelt kérdés
Na most ezzel szerintem az a gond, hogy két dolog miatt is általánosítják a magyar embereket. Egyrészt, hogy zabálnak, másrészt, hogy azt feltételezik minden magyar eszi, azazhogy zabálja a virslit. A másik meg az, hogy egy cikkíró hogy használhat emberekre ilyen szót, hogy "zabál"? Nem sértő ez a magyarokra nézve?

#Facebook #jelentés #Sértő cikk
2023. aug. 2. 05:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Az emberek többsége nem a falu szélén lakik"

Kamu.

2023. aug. 2. 07:20
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Helyettesítsd be a magyarok helyett a cigányok vagy a zsidók szót! Hány perc alatt tűnne el egy ilyen bejegyzés? Persze ha magyarokról van szó, akkor nem fogják törölni.
2023. aug. 2. 08:06
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

#6, sajnálom, hogy annyira csökkent agyi képességű vagy, hogy a konkrét magyarázatot képtelen vagy értelmezni, és még mindig fújod a magad igazát. Ha nehezedre esik megérteni, hogy egy szónak többféle jelentése lehet szövegkörnyezettől függően, akkor ne olvasgass semmit, hanem húzd ki a netet és éljél csak a disznóól mellett, ott nem fognak a nem „polkorrekt” cikkek téged megtalálni.

Amúgy pedig azt is leírtam, hogy ízléstelen ez a cím, ennek ellenére azt írod, hogy „De látom 5-ös te is megelégszel az ilyen lenéző cikkekkel, megszólítással, általánosítással.”. Szóval minden szempontból menthetetlen vagy...

2023. aug. 2. 08:19
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem jogos. Mi magyarok zabálunk, azaz gyorsan tömjük magunkba a tápot. Eredeti magyar szó a zabál. Olyan mint mi, igazi hungarikum
2023. aug. 2. 09:03
 15/20 anonim ***** válasza:
45%
A kérdező nem érti, hogy éppen ezért adták ezt a címet, hogy egyesek háborogjanak, írjanak róla, így még többen kattintanak rá. Szimpla internetes bulvármarketing, ami elérte a célját, mert a kérdező is nyitott kérdés, holott nyilván nem ér ennyit az egész.
2023. aug. 2. 09:10
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

A cikk szerzője most örül. hiszen ingyen reklámot csapsz neki

A facebook zabálja az ilyet.

2023. aug. 2. 11:03
 17/20 anonim ***** válasza:
44%
16: így van, éppen ez a cél, hogy a kérdezőhöz hasonlók ugorjanak a címre, írjanak róla, felháborodjanak
2023. aug. 2. 11:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is zabálok. Szoktam aztat is mondani asszonynak tápolok he
2023. aug. 2. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Aki a csicskulás szót használja, az ne kifogásolja a zabálást, mert mindkettő ugyanarról az igénytelen, műveletlen gyökérről fakad.
2023. aug. 2. 16:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Mennyi buta ember van itt, jajj!
2023. aug. 2. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!