Mihazsánkosok hogy definiáljátok a cigányságot, amely számotokra probléma, és a megoldását a kedvenc pártotoktól várjátok?
Sajnos a cigányokkal csak a probléma van. Kivéve azokkal, akik nem cigány módon élnek, de őket nem is cigányozza le senki, legalábbis én még ilyet nem láttam, amikor a teljesen integrálódottat bárki is bántotta volna. Ja de! A többi cigány, "mer' ez fenhórgya ja zórát, rák a gyomrába, verjem a szájába!"
A normális életet élő cigányok nem véletlenül kerülik és tudják pontosan milyenek is a putris társaik.
A mihazánk cigány programja:
Két kedvenc pártom van
Nem vagyok érintett(nem vagyok cigány), de elolvastam a mihazánkos cigányprogramot. Szerintem sok esetben nem megoldást mond. Például a no-go zónák felszámolásáról. Oké lerombolják a putrikat, de utána mi lesz? Hova mennek utána a cigányok, hogy nem fog ez a probléma újratermelődni.
Kivitelezhetetlen megoldást mond:
"A második gyermektől munkaviszonyhoz kötjük a gyermekvállalást." Ezt a gyakorlatban hogy oldják meg?
Vagy pont olyasmit mond mint bármely balos párt:
"...fogamzásgátló gyógyszerek állami támogatását" Momentum
"...ingyen biztosít szakszerű fogamzásgátló eszközöket" mihazánk
Vagy amit mond, a gyakorlatban talán mást jelent és szintén megvan más párt programjában:
"A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely az oktatásban szegregálna is"
Ez szolidabb pártoknál egyénre-csoportra szabott oktatás lenne például viselkedés-zavaros gyereknek.
Van olyan amivel még egyet is értenék:
"A szülők felelősségének a hangsúlyozása akár szankciókkal is"
Ehhez viszont valamennyit adni kell, hogy adott esetben legyen miből elvenni.
A cigányproblémára nincs olyan megoldás ami teljesen megszünteti, ez még hitlernek sem sikerült. Lehet mérsékelni a problémát, többé vagy kevésbé, gyorsabban vagy lassabban. De megszüntetni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!