Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mihazsánkosok hogy definiálját...

Mihazsánkosok hogy definiáljátok a cigányságot, amely számotokra probléma, és a megoldását a kedvenc pártotoktól várjátok?

Figyelt kérdés

#roma #miasznánk
2023. júl. 3. 07:32
A kérdező szavazást indított:
barnabőrű + szegény + bűnöző
barnabőrű + szegény
barnabőrű + bűnöző
barnabőrű
szegény + bűnöző
szegény
bűnöző
12 szavazat
 1/5 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Mivel a Mi Hazánkosok között azért elterjedt a rasszizmus, gyanítom az csak bónusz nekik, ha valaki tőlük eltérő bőrszínű, az pedig, hogy a cigányokról a bűnözés és a munkakerülés jut az emberek eszébe, sajnos csak simán rossz tapasztalat.
2023. júl. 3. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a cigányokkal csak a probléma van. Kivéve azokkal, akik nem cigány módon élnek, de őket nem is cigányozza le senki, legalábbis én még ilyet nem láttam, amikor a teljesen integrálódottat bárki is bántotta volna. Ja de! A többi cigány, "mer' ez fenhórgya ja zórát, rák a gyomrába, verjem a szájába!"

A normális életet élő cigányok nem véletlenül kerülik és tudják pontosan milyenek is a putris társaik.

2023. júl. 3. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Az a baj, hogy a cigányság nem csak a Mi Hazánkosok számára probléma.
2023. júl. 3. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A te kedvenc pártodnak nincs megoldása a problémákra?
2023. júl. 3. 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:

A mihazánk cigány programja:

[link]

Két kedvenc pártom van

[link]

[link]

Nem vagyok érintett(nem vagyok cigány), de elolvastam a mihazánkos cigányprogramot. Szerintem sok esetben nem megoldást mond. Például a no-go zónák felszámolásáról. Oké lerombolják a putrikat, de utána mi lesz? Hova mennek utána a cigányok, hogy nem fog ez a probléma újratermelődni.

Kivitelezhetetlen megoldást mond:

"A második gyermektől munkaviszonyhoz kötjük a gyermekvállalást." Ezt a gyakorlatban hogy oldják meg?

Vagy pont olyasmit mond mint bármely balos párt:

"...fogamzásgátló gyógyszerek állami támogatását" Momentum

"...ingyen biztosít szakszerű fogamzásgátló eszközöket" mihazánk

Vagy amit mond, a gyakorlatban talán mást jelent és szintén megvan más párt programjában:

"A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely az oktatásban szegregálna is"

Ez szolidabb pártoknál egyénre-csoportra szabott oktatás lenne például viselkedés-zavaros gyereknek.

Van olyan amivel még egyet is értenék:

"A szülők felelősségének a hangsúlyozása akár szankciókkal is"

Ehhez viszont valamennyit adni kell, hogy adott esetben legyen miből elvenni.

A cigányproblémára nincs olyan megoldás ami teljesen megszünteti, ez még hitlernek sem sikerült. Lehet mérsékelni a problémát, többé vagy kevésbé, gyorsabban vagy lassabban. De megszüntetni nem lehet.

2023. júl. 4. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!