Jogos, hogy facebookon jelentettem egy olyan cikket, amely úgy kezdődik, hogy: "Zabálják a magyarok a virslit.."?
Nem kell hiperérzékenynek lenni mint a LMBTQ meg woke majmoknak. Rajtad kívül senki nem értelmezte úgy, hogy megalázná a cím a magyarokat.
Hogyan kellett volna amúgy kiírni? "Eszik a magyarok a virsit, de nem mindegyik." Mondjuk így?
Szerinted mit fognak kezdeni a cikkel?
Sokkal gázabb, nézettség hajhász cikkek jelennek meg folyamatosan.
Ha a kommentelők nagy része háborog is, az is nézettség, meg kattintás.
Nem túl elegáns megfogalmazás, de elérte a célját.
Kérdező; te kicsit sem tartod magad bolondnak? Mert innen eléggé annak tűnsz...
Először is, a „zabál” ebben a mondatban nem konkrétan a disztingválást nélkülöző étkezést jelenti, hanem itt az „imád” szinonimája (például: a fiatalság zabálja (=imádja) a popzenét). Tekintve, hogy ez egy kajáról szóló cikk, az író frappánsnak gondolta ezt a címadást. Lehet vele egyet nem érteni, de attól még nem sértő (már ha tudjuk az író szándéka szerint értelmezni a címet, amihez persze kell egy bizonyos fokú intelligenciaszint), az viszont biztos, hogy ízléstelennek joggal mondható.
Másodszor, irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád az életben...
Kérdező, milyen becsicskulást említesz többször is?
Én személy szerint nem veszem magamra a zabálást. Ilyen baromi egyszerű.
Szerintem is igazad van Kérdező! Etikátlan stílus.
Emberi Méltóságot alábecsülő. (Csatlakozom ehhez az elképzeléshez.)
"Felénk a zabálás szót a disznó étkezési szokásaira használjuk. "
Az emberek többsége nem a falu szélén lakik, mint te, hogy a disznó étkezésével foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!