Előbb töröltek egy kérdést, amiben a kérdező azt állítja egy nemzetközi sofőr 1.8 milliót keres. Ha olvasod ezt kérdező, leírnád a cég nevét?

#3-nak:
Kőműves, 268.000-ért FEL SEM KEL!
Ezek hülyék, vagy a "jónépet" nézik annak? 13400-as napibér? XDXDXD
Annyiért ESETLEG segédmunkás megy el. De 14 alatt már azok sem igazán.
A kőműves napi 18-tól indul.

"Kőműves, 268.000-ért FEL SEM KEL!"
Hiába mondod neki, ő a KSH-nak hisz 😂😂

Azért itt van kis keveredés a fejekben egyrészt nyilván a szakmunkás minimálbérre vannak bejelentve azt látja a KSH a többit zsebbe kapják és ez is csak addig tart amíg a kormány az ilyen olyan pénzekkel pörgeti az építőipart magyarul a támogatások a megemelt árakon a vállalkozókhoz kőművesekhez kerülnek, ha majd megszűnik örülni fognak a 268ezernek is.
Röhögtök itt miközben ti vagytok akiknek egy ilyen egyszerű tény sem esik le gratula :DDD

#13-nak:
A részletekbe nem megyek bele, de maradjunk annyiban, hogy a magas építő-ipari béreknek nem sok köze van az állami támogatásokhoz.
A lényeg, hogy az adó-visszatérítés, és egyéb "nyalánkságok" tekintetében előnyös a magas munkabér. XD
Nagyon előnyös.
Egyébként pedig a KSH adata bruttó. Ha egy kőművest betámadnál ennyivel, meg is verne. XD Én legalábbis könnyen lehet, hogy nyakon vágnálak.
Én NETTÓ 268.000-re írtam, hogy fel sem kelne. Nagyon le vagy maradva az építő-ipari bérek tekintetében. Rád férne egy "frissítés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!