Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Előbb töröltek egy kérdést,...

Előbb töröltek egy kérdést, amiben a kérdező azt állítja egy nemzetközi sofőr 1.8 milliót keres. Ha olvasod ezt kérdező, leírnád a cég nevét?

Figyelt kérdés
Nemzetközi sofőr vagyok és 1.1-et kapok. Nem akarok váltani, csak érdekelne hol.
2023. aug. 1. 19:23
1 2
 11/15 DK-s ***** válasza:
78%

#3-nak:

Kőműves, 268.000-ért FEL SEM KEL!

Ezek hülyék, vagy a "jónépet" nézik annak? 13400-as napibér? XDXDXD

Annyiért ESETLEG segédmunkás megy el. De 14 alatt már azok sem igazán.

A kőműves napi 18-tól indul.

2023. aug. 1. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:

"Kőműves, 268.000-ért FEL SEM KEL!"

Hiába mondod neki, ő a KSH-nak hisz 😂😂

2023. aug. 2. 07:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért itt van kis keveredés a fejekben egyrészt nyilván a szakmunkás minimálbérre vannak bejelentve azt látja a KSH a többit zsebbe kapják és ez is csak addig tart amíg a kormány az ilyen olyan pénzekkel pörgeti az építőipart magyarul a támogatások a megemelt árakon a vállalkozókhoz kőművesekhez kerülnek, ha majd megszűnik örülni fognak a 268ezernek is.

Röhögtök itt miközben ti vagytok akiknek egy ilyen egyszerű tény sem esik le gratula :DDD

2023. aug. 2. 09:31
 14/15 DK-s ***** válasza:

#13-nak:

A részletekbe nem megyek bele, de maradjunk annyiban, hogy a magas építő-ipari béreknek nem sok köze van az állami támogatásokhoz.

A lényeg, hogy az adó-visszatérítés, és egyéb "nyalánkságok" tekintetében előnyös a magas munkabér. XD

Nagyon előnyös.

Egyébként pedig a KSH adata bruttó. Ha egy kőművest betámadnál ennyivel, meg is verne. XD Én legalábbis könnyen lehet, hogy nyakon vágnálak.

Én NETTÓ 268.000-re írtam, hogy fel sem kelne. Nagyon le vagy maradva az építő-ipari bérek tekintetében. Rád férne egy "frissítés".

2023. aug. 2. 14:19
 15/15 DK-s ***** válasza:
2023. aug. 2. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!