Előbb töröltek egy kérdést, amiben a kérdező azt állítja egy nemzetközi sofőr 1.8 milliót keres. Ha olvasod ezt kérdező, leírnád a cég nevét?
Azt tudom. Furgonosok felé annyit kapnak és kétszer annyit dolgoznak. Igen, én negyven tonnáson.
Amúgy ha már furgonozol érdemesebb lenne váltanod. Az irtó cumi egy munka. És nem, nem nézlek le, csak jó tanács.
Láttam, épp írtam is oda, erre törölték a kérdést. Lehet ezt is fogják.
Amúgy ez lett volna:
Nézzük a hivatalos BRUTTÓ átlagfizetéseket.
Kőműves: 267 923 ft
Fodrász: 263 221 ft
Kamionsofőr: 277 932 ft
Netán "nemzetközi sofőr" alatt arra gondol a költő, akik nem is Magyarországon dolgoznak?
3.
Te miről beszélsz?
Se a kamionos, se a kőműves nem annyira keres.
Tünde szemed mit lát? Be is van linkelve a KSH statisztika.
Úristen, ezt nem hiszem el, hogy KSH statisztikából dolgozik a fiú 😂😂😂😂😂
Ember, te most tényleg elhiszed hogy 180 nettóért nyomják a kamionosok a nemzetközi túrát?
Te tényleg ennyire hülye vagy? 😂😂
"tényleg ennyire hülye vagy? 😂😂"
Igen, ennyire.
Már mentettem is a hozzászólást, ezen a kamionos csoportokban jót fognak röhögni 🤡🤡🤡
Ja, hát a KSH hülye, de legalább te vagy itt a helikopter. Ha már annyira jobban tudod náluk, mint akik hivatalos statisztikát vezetnek az országban kifizetett bérekről, akkor elárulnád, hogy a nerközpontba vazelint szállító kamionos, és a mucsacsörögei kisbolt sofőrje átlagban mennyi fizetést kap?
Netán azt is elárulnád, hogy az előző kérdés géniusza az 1,8 millás nettó fizetésű "nemzetközi sofőr" alatt mire is gondolt? Buszsofőr, pilóta, vagy vonatvezető? Diplomáciai küldöttség sofőrje? Valami magán/állami vállalat sofőrje? Embercsempész? Postás? Esetleg mentősofőr, vagy ételkiszállító? Bár utóbbiak nem épp nemzetköziek. Hisz még csak nem is írta, hogy kamionos lenne.
Én írtam ki a kérdést!!! Minek töröltetitek? Kit zavart?
Egyébként lemaradt, hogy 3 hónap alatt keresik meg, sorry :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!