Tegyük fel, hogy a jövőben valamikor Orbánék bejelentik, hogy Magyarország kilép az EU-ból. Mi lenne szerinted ezután Magyarországgal? Népvándorlás indulna el nyugatra? Vagy mindenki belenyugodna?
Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 13:58
31/36 anonim válasza:
Ott írtam, két bitesen. Történetesen megnéznem nem egy Toroczkai Laci felszólalást. Nem azt mondom, hogy nem hitelesek, mert valóban hiteles párt. Ők tényleg hisznek abban a hülyeségben, amit skandálnak, de ez önmagában ne legyen már eredmény.
32/36 anonim válasza:
#32 Mi az, hogy két bitesen? Toroczkai pont nem úgy adja elő. Tényekre alapozva von le logikus következtetéseket. Elhiszem, hogy neked ez szokatlan, hiszen a te vezérednek ez nem szokása, nincs is igénye rá a birkanyájnak.
33/36 anonim válasza:
Oké, lehet ami neked nem két bites, az nekem az. Nekem nincs úgy "vezérem", mint neked (karlendítés Mi Tanyánk), részemről az egész magyar színtér egy nagy gőzölő fos és egy rossz vicc. 30 alatt meg kb. mindenki eleve már le is sz#rja, az internet korában elég nehéz a politikát komolyan venni.
Meg eleve már a véleményemből való következtetésed két bites, nem is értelek. Itt oltogattál egy perce se valakit, hogy "persze, szóval aki nem ért egyet veled az biztos fideszes mi hahahaha" aztán bejátszod ugyanazt.
34/36 anonim válasza:
#34 Nincs vezéred, de azért a gyurcsány vezette összefogásra szavaztál :)
35/36 anonim válasza:
#35 Nem voltam szavazni, a párommal külföldön voltunk akkoriban. Max a Kétfarkú Kutyára szavaztam volna le, ha nagyon muszáj. :D
36/36 anonim válasza:
35
Csak a vezérekben tudsz gondolkodni mi? Összefogásra szavaztam nem volt kérdés a fidesszel szemben. Nem bántam meg. És nincs vezérem gondolkodó vagyok nem mások után megyek tudom ezt nem érted ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!