Tegyük fel, hogy a jövőben valamikor Orbánék bejelentik, hogy Magyarország kilép az EU-ból. Mi lenne szerinted ezután Magyarországgal? Népvándorlás indulna el nyugatra? Vagy mindenki belenyugodna?
#21 Azt hitted, megspórolod nekem a választ, de tévedtél, mihazánkos vagyok :)
Válasz: "akkor fideszes vagy, mer az a fIdEsZ fIóKpÁrTya" :D
22
Szerintem nem fiókpárt, csak hasznos idiótái a fidesznek.
Sőt minden mihazánkos hasznos lenne nekünk is, mert nem a fideszre szavaz, bár a legtöbben mihazánkosként mégis a fideszre szavaztak mondván nehogy a baloldal nyerjen szóval nem teljesen igaz ez. Úgy mihazánkosak hogy szavazáskor fideszesek mert ők sem hiszik hogy nyerhetnek vagy kormányképesek.
Kire szavaztál mihazánkosként? Ugye hogy a fideszre :D
Tagadd le nyugodtan de belül tudod hogy igazam van :DDD
24
Akkor te a keménymaghoz tartozol biztos ha tényleg rájuk szavaztál! :D
Nekem 2 mihazánkos ismerősöm is azt mondta hogy szíve szerint a mihazánkra szavazna de most nem lehet kockáztatni :D
"#21 Azt hitted, megspórolod nekem a választ, de tévedtél, mihazánkos vagyok :)"
Szerintem a "háttérhatalomból" a többség levette, legközelebb ha "disznófejű nagyurakat" mondasz, akkor senkiben nem lesz kétség.
#27 Persze, egyedül ti értelmiségiek jöttetek rá egy olyan alap dologra, hogy a világot gazdasági érdekek mozgatják alapvetően.
Igazság szerint az átlag ember sík hülye mindenhez, ami közgazdaságtan, így aztán zseniálisan be lehet neki adni minden fos konteót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!