Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegyük fel, hogy a jövőben...

Tegyük fel, hogy a jövőben valamikor Orbánék bejelentik, hogy Magyarország kilép az EU-ból. Mi lenne szerinted ezután Magyarországgal? Népvándorlás indulna el nyugatra? Vagy mindenki belenyugodna?

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 13:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%

#21 Azt hitted, megspórolod nekem a választ, de tévedtél, mihazánkos vagyok :)

Válasz: "akkor fideszes vagy, mer az a fIdEsZ fIóKpÁrTya" :D

2023. aug. 1. 16:50
 22/36 anonim ***** válasza:
81%

22

Szerintem nem fiókpárt, csak hasznos idiótái a fidesznek.

Sőt minden mihazánkos hasznos lenne nekünk is, mert nem a fideszre szavaz, bár a legtöbben mihazánkosként mégis a fideszre szavaztak mondván nehogy a baloldal nyerjen szóval nem teljesen igaz ez. Úgy mihazánkosak hogy szavazáskor fideszesek mert ők sem hiszik hogy nyerhetnek vagy kormányképesek.

Kire szavaztál mihazánkosként? Ugye hogy a fideszre :D

Tagadd le nyugodtan de belül tudod hogy igazam van :DDD

2023. aug. 1. 16:59
 23/36 anonim ***** válasza:
20%
#23 Ilyen alapon a Mi Hazánknak 0%-ot kellett volna kapnia, ha minden mihazánkos a Fideszre szavaz :D Bármilyen meglepő, én mihazánkos létemre a Mi Hazánkra szavaztam :D Többet tesznek a magyar emberekért néhány parlamenti képviselővel, mint akár a Fidesz, akár a DK és fiókpártjai kormányzati pozícióban.
2023. aug. 1. 17:04
 24/36 anonim ***** válasza:
75%

24

Akkor te a keménymaghoz tartozol biztos ha tényleg rájuk szavaztál! :D

Nekem 2 mihazánkos ismerősöm is azt mondta hogy szíve szerint a mihazánkra szavazna de most nem lehet kockáztatni :D

2023. aug. 1. 17:07
 25/36 anonim ***** válasza:
95%

"#21 Azt hitted, megspórolod nekem a választ, de tévedtél, mihazánkos vagyok :)"

Szerintem a "háttérhatalomból" a többség levette, legközelebb ha "disznófejű nagyurakat" mondasz, akkor senkiben nem lesz kétség.

2023. aug. 3. 16:15
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
#26 Nem biztos. Más pártok hívei között is vannak, akik elég értelmesek ahhoz, hogy tudják, hogy létezik háttérhatalom - csak ahhoz nem, hogy azt is tudják, hogy az ő pártjuk is nekik dolgozik.
2023. aug. 3. 16:22
 27/36 anonim ***** válasza:
93%

#27 Persze, egyedül ti értelmiségiek jöttetek rá egy olyan alap dologra, hogy a világot gazdasági érdekek mozgatják alapvetően.

Igazság szerint az átlag ember sík hülye mindenhez, ami közgazdaságtan, így aztán zseniálisan be lehet neki adni minden fos konteót.

2023. aug. 3. 16:34
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
#28 Ezek szerint te is tudod, hogy létezik háttérhatalom. Mégsem vagy mihazánkos, ha jól sejtem.
2023. aug. 3. 17:23
 29/36 anonim ***** válasza:
93%
#29 Olyan két bites formátumban nem létezik, ahogy ti írjátok le. Annál a világ kicsit bonyolultabb.
2023. aug. 3. 17:34
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
#30 Miért, mi hogyan írjuk le?
2023. aug. 3. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!