Itt a 390 forintos Euro, és nem lehet látni a végét. Miért nem növelik még tovább a kamatot, vagy legalább vonnák vissza a csökkentést?
Gazdasági analfabétának kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen instabil, saját értéket nem termelő valuta értékét ne befolyásolja ha megpróbálod csökkenteni az alapkamatot.
Tudom, most ez örömhír sokaknak hogy beszart a forint, mert itt sokan Euro-ban tartják a pénzüket, de mindenki más meg szívjon? Ráadásul a forint gyengülése az további drágulásokat fog hozni. A benzin pl. ősztől mér 650 forint lesz. De a bérek bezzeg nem növekszenek még forint alapon sem.
Az a szép ezzel a szituval, hogy amikor ősszel és télen 400+ volt az ojró, akkón annyit mondtak a kormány szuppóterek, hogy nyugodjá le, apu majd elintézi.
Én bevallom, hogy talán egyedüliként az országban nem rendelkezek közgazdász végzettséggel és nem beszélek monetális politikaiul, úgyhogy nekem ehhez tómács köll. Amikor olyanokat hallgatok, akik értenek hozzá és ez a szakmájuk és végzettségük, no ők aztat mondták, hogy igazából apu gülü szemü haverja, már a falat vakarja, mert nincs tovább fal, ameddig emehetne. Tehát, arra a paraszti következtetésre jutottam, hogy, amikó 400+ vót az ojró és pánikindézkedések tucatjai eredményeképpen, most visszakapaszkodtunk oda, hogy megint majdnem 400+ az ojró, akkor aztat szeretném kérdezni, hogy innen mégis hová? Mi maradt még?
Azért, mert "ezek legalább tudnak kormányozni" :D (szarkazmus)
Az eredményt nemcsak látjuk, de élvezhetjük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!