Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit árul el a monetáris...

Mit árul el a monetáris politikáról az, hogy 13 év alatt egyetlen lépéssel sem kerültünk közelebb az Euró bevezetéséhez?

Figyelt kérdés
Az Euró bevezetése nem vita tárgya tekintve, hogy az Unióhoz való csatlakozással kötelezettséget vállaltunk a bevezetésére.

2023. aug. 1. 08:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
84%

"Amikor bármilyen kérdés alatt ami ezzel foglalkozott, feldobtam, hogy aszály, covid, háború, rögtön lehurrogtak"

Mivel a számok alapján tényleg az látszik, hogy amit te bedobtál az a kisebb része a kérdésnek és a nagyobb a fidesz politikája.

"Azt csak halkan teszem hozzá, hogy a helyreállítási alap kifizetéseit nem kaptuk meg még ma sem."

Azokról a pénzekről beszélünk, amit a fidesz először visszautasított? Ja, és még most sem teljesítettük a feltételeket? Képzelem miért nem jönnek a pénzek...

"Valamint egy nyugati hipermarket miért emel drasztikusan árat Magyarországon? Mi ennek az oka?"

Egyrészt, a magyar boltak egyébként rosszabbak, mert magasabbak az áraik.

Másrészt, mivel a nyugati hipermarket nem egy gerinctelen szar és emeli a dolgozók bérét, vagy te azt akarod, hogy az ott dolgozók reálbér csökkenjen? Te a magyar dolgozók ellen vagy?

A nyugati cégek nem emeltek olyan mértékben, mint magyar társaik. Ez így van.

2023. aug. 2. 12:10
 32/33 anonim ***** válasza:
47%

30

Nem gondolok összeesküvésre, ez rátok jellemző. Csak feltettem egy logikus kérdést. Rengeteg hozzászólásnál olvasom, hogy Nyugaton minden oké, meg sem érzik sem a szankciókat sem egyéb dolgokat. De akkor miért emeltek ilyen fokon árat Magyarországon a nyugati hipermarketek?

2023. aug. 4. 09:20
 33/33 anonim ***** válasza:
47%

31

"Mivel a számok alapján tényleg az látszik, hogy amit te bedobtál az a kisebb része a kérdésnek és a nagyobb a fidesz politikája."

Ez nem válasz arra amit írtam, csak mellébeszélés. Mi köze a fidesznek az aszályhoz? Ők találták ki?

"Azokról a pénzekről beszélünk, amit a fidesz először visszautasított? Ja, és még most sem teljesítettük a feltételeket? Képzelem miért nem jönnek a pénzek..."

Azt kérdeztem, hogy ennek mennyi köze van az inflációhoz? A feltételek nem érdekelnek, mert amit nekünk nem, azt bezzegnuygaton simán elnézik. Erre szoktátok azt írni, hogy nekik lehet, mert van pénzük...gratulálok.

"Másrészt, mivel a nyugati hipermarket nem egy gerinctelen szar és emeli a dolgozók bérét, vagy te azt akarod, hogy az ott dolgozók reálbér csökkenjen? Te a magyar dolgozók ellen vagy?"

Tökre nem erről írtam, ez az állításod egy az egyben hazugság.

2023. aug. 4. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!