Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit árul el a monetáris...

Mit árul el a monetáris politikáról az, hogy 13 év alatt egyetlen lépéssel sem kerültünk közelebb az Euró bevezetéséhez?

Figyelt kérdés
Az Euró bevezetése nem vita tárgya tekintve, hogy az Unióhoz való csatlakozással kötelezettséget vállaltunk a bevezetésére.

2023. aug. 1. 08:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
#5, még az 200€ -oson lehet a képe, amit magyarországon nyomnak. :-D
2023. aug. 1. 08:20
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
Az EU is kötelezettséget vállalt, hogy gazdasági közösség marad. Ki hatalmazta fel őket, hogy ideológiai alapokra helyeződjenek át?
2023. aug. 1. 08:34
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nálunk már a háború eleje óta akkora volt az infláció mint a német rekord.
2023. aug. 1. 08:36
 14/33 anonim ***** válasza:
86%
Az EU az elejétől megkövetelte azokat az értékeket, amikre a 7-es cikkben hivatkoznak. Mindössze az eu eddigi működése során mi magyarok voltunk az egyetlenek akik produkálni tudtuk, hogy nem felelünk meg ezeknek.
2023. aug. 1. 08:37
 15/33 anonim ***** válasza:
13%

15

A spanyolok miért nem kaptak 7-es cikket a katalán helyzet miatt?

A franciák a tüntetőik szétveréséért?

A hollandok a saját gazdáik szétveréséért?

Németország az ellenzéki politikusaik törvénytelen házkutatásáért és lehallgatásáért?

2023. aug. 1. 08:40
 16/33 anonim ***** válasza:
94%

Magyarázd már el miért kellett volna a katalán helyzet miatt eljárást indítani? Ha itthon a jelentős német kisebbséggel rendelkező területek külön akarnának válni, akkor szerinted ezt engedni kell vagy mi?

Én nem értem ezeket a jobboldali érveléseket. Még mindig követelitek Trianont, de az ukránok adják fel a területeiket, a spanyolok engedjék, hogy kiváljanak az országukból.

Franciaországban milyen jogsértés történt? Értem én, hogy szerintetek ballib kormány esetén engedni kell a tüntetőknek, hogy autókat gyújtogassanak és boltokat raboljanak ki, de ez a fejlettebb világban törvénysértés és rendőri eljárást, letartóztatást von maga után.

A holland gazdák ügyében ugyanígy kíváncsi lennék milyen külföldi forrásból tájékozódtál, hogy mi történt?

A németeknél szintén kíváncsi vagyok a bizonyítékokra, hogy törvénysértő módon jártak el a németek.

2023. aug. 1. 08:49
 17/33 qkker1 ***** válasza:
80%

"Jah de ki is tehet róla? Gyurcsány meg Brüsszel ki más...😂😂"

Soros/migráncs/háborúsinfláció

2023. aug. 1. 09:04
 18/33 anonim ***** válasza:
92%

Az állam taktikája:

Elinflálni az adósságait. Mert adóssága az van bőven. Én örülnék, ha bevezetnék az eurót (és nem tudnának ezzel taktikázni többé), de ugye ezzel teljesen ellentétes az ő érdekük.

A kérdésre a válaszom pedig az, hogy szerintem ez mindent elárul a kormányról (és a magyar társadalomról is)... ☹

2023. aug. 1. 09:24
 19/33 anonim ***** válasza:
26%

16

"Még mindig követelitek Trianont, de az ukránok adják fel a területeiket, a spanyolok engedjék, hogy kiváljanak az országukból."

Trianon esetlében ez volt a nyugati indok, hogy a kisebbségeknek jár a saját ország. Ma ez miért megoldhatatlan? Ha saját országot nem is, de a nagyobb fokú autonómiáért dolgozó katalánokat nem szétveréssel kellett volna büntetni és sittre vágásokkal. Ha már az EU akkor élharczosa a jogállamiságnak...

"Franciaországban milyen jogsértés történt? "

Franciaország a rendőri túlkapások fellegvára. A rendvédelmi szervek közül hozzájuk kötődik Európában a legtöbb haláleset, és a legtöbb súlyos sérülés is. Erre az ENSZ Egyetemes Időszakos Felülvizsgálatról szóló áttekintése mutatott rá. Gondolom ez teljes mértékben jogállami. Ha hozod az átlagos ellenzéki választ, akkor megmagyarázod, hogy hülyére verni a népet, tulajdonképpen demokratikus. Még akkor is ha az imádott franciáidnál 5 év alatt kb 40 embert vertek nyomorékká a rendvédelmi szervek. Nem az én tisztem olvasásra nevelni téged, hiszen ti haladók tökéletesen képben vagytok a világgal, meglehetősen szemellenzős módon.

"A holland gazdák ügyében ugyanígy kíváncsi lennék milyen külföldi forrásból tájékozódtál, hogy mi történt?"

Az agrárszektor oldalát követtem, és a NOS Nieuws angol nyelvű szemlézéseire kerestem rá. Ez utóbbin is olvastam, hogy a kormányzatuk megpróbál élni néhány tüntető földjének a kisajátításával. Ezek szerint te sehol sem tájékozódtál sem a franciák sem a hollandok esetében. Miért nem? Visszatérve: hol marad a jogállamisági cikkezés a hollandoknál az EU részéről?

"A németeknél szintén kíváncsi vagyok a bizonyítékokra, hogy törvénysértő módon jártak el a németek."

Na itt lett elegem. Ti vagytok a haladók,a mikor képtelenek vagytok többfelé utánaolvasni a dolgoknak önállóan? Meg sem merem kérdezni, hogy egyáltalán olvastok ti bármit is, ha ennyire sok dologgal egyáltalán nem vagytok tisztában? Keresd ki, én képes voltam rá.

2023. aug. 1. 10:11
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
2016 és 2019 között teljeseültek a feltételek, de nem nem volt meg a politikai akarat a bevezetéséez.
2023. aug. 1. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!