Mit árul el a monetáris politikáról az, hogy 13 év alatt egyetlen lépéssel sem kerültünk közelebb az Euró bevezetéséhez?
15
A spanyolok miért nem kaptak 7-es cikket a katalán helyzet miatt?
A franciák a tüntetőik szétveréséért?
A hollandok a saját gazdáik szétveréséért?
Németország az ellenzéki politikusaik törvénytelen házkutatásáért és lehallgatásáért?
Magyarázd már el miért kellett volna a katalán helyzet miatt eljárást indítani? Ha itthon a jelentős német kisebbséggel rendelkező területek külön akarnának válni, akkor szerinted ezt engedni kell vagy mi?
Én nem értem ezeket a jobboldali érveléseket. Még mindig követelitek Trianont, de az ukránok adják fel a területeiket, a spanyolok engedjék, hogy kiváljanak az országukból.
Franciaországban milyen jogsértés történt? Értem én, hogy szerintetek ballib kormány esetén engedni kell a tüntetőknek, hogy autókat gyújtogassanak és boltokat raboljanak ki, de ez a fejlettebb világban törvénysértés és rendőri eljárást, letartóztatást von maga után.
A holland gazdák ügyében ugyanígy kíváncsi lennék milyen külföldi forrásból tájékozódtál, hogy mi történt?
A németeknél szintén kíváncsi vagyok a bizonyítékokra, hogy törvénysértő módon jártak el a németek.
"Jah de ki is tehet róla? Gyurcsány meg Brüsszel ki más...😂😂"
Soros/migráncs/háborúsinfláció
Az állam taktikája:
Elinflálni az adósságait. Mert adóssága az van bőven. Én örülnék, ha bevezetnék az eurót (és nem tudnának ezzel taktikázni többé), de ugye ezzel teljesen ellentétes az ő érdekük.
A kérdésre a válaszom pedig az, hogy szerintem ez mindent elárul a kormányról (és a magyar társadalomról is)... ☹
16
"Még mindig követelitek Trianont, de az ukránok adják fel a területeiket, a spanyolok engedjék, hogy kiváljanak az országukból."
Trianon esetlében ez volt a nyugati indok, hogy a kisebbségeknek jár a saját ország. Ma ez miért megoldhatatlan? Ha saját országot nem is, de a nagyobb fokú autonómiáért dolgozó katalánokat nem szétveréssel kellett volna büntetni és sittre vágásokkal. Ha már az EU akkor élharczosa a jogállamiságnak...
"Franciaországban milyen jogsértés történt? "
Franciaország a rendőri túlkapások fellegvára. A rendvédelmi szervek közül hozzájuk kötődik Európában a legtöbb haláleset, és a legtöbb súlyos sérülés is. Erre az ENSZ Egyetemes Időszakos Felülvizsgálatról szóló áttekintése mutatott rá. Gondolom ez teljes mértékben jogállami. Ha hozod az átlagos ellenzéki választ, akkor megmagyarázod, hogy hülyére verni a népet, tulajdonképpen demokratikus. Még akkor is ha az imádott franciáidnál 5 év alatt kb 40 embert vertek nyomorékká a rendvédelmi szervek. Nem az én tisztem olvasásra nevelni téged, hiszen ti haladók tökéletesen képben vagytok a világgal, meglehetősen szemellenzős módon.
"A holland gazdák ügyében ugyanígy kíváncsi lennék milyen külföldi forrásból tájékozódtál, hogy mi történt?"
Az agrárszektor oldalát követtem, és a NOS Nieuws angol nyelvű szemlézéseire kerestem rá. Ez utóbbin is olvastam, hogy a kormányzatuk megpróbál élni néhány tüntető földjének a kisajátításával. Ezek szerint te sehol sem tájékozódtál sem a franciák sem a hollandok esetében. Miért nem? Visszatérve: hol marad a jogállamisági cikkezés a hollandoknál az EU részéről?
"A németeknél szintén kíváncsi vagyok a bizonyítékokra, hogy törvénysértő módon jártak el a németek."
Na itt lett elegem. Ti vagytok a haladók,a mikor képtelenek vagytok többfelé utánaolvasni a dolgoknak önállóan? Meg sem merem kérdezni, hogy egyáltalán olvastok ti bármit is, ha ennyire sok dologgal egyáltalán nem vagytok tisztában? Keresd ki, én képes voltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!