Nemváltás témaköréről miért kell egy kiskorú gyereknek tudni?
Én támogatom a meleg közösséget, de ezt tényleg nem értem, hogy miért van.
LMBTQ könyvek születnek arról, hogy kisfiúk lányruhába öltöznek meg hasonlók.
A transzneműség nagyjából párszáz embernél nem érint többet itthon, ennél még a dawn kórosok száma is magasabb meg lehetne sorolni végtelenül a mindenféle betegséggel küzdő embereket. Erről mégsem születnek gyerekkönyvek, csak a transzneműségről rakásszám.
Egy gyerek felfogni sem képes egy ilyet, addig meg nem alakul ki nála, amíg el nem éri a pubertáskort. Mégis, 3 éves kortól ajánlják ezeket a könyveket, videókat, anyagokat.
De ha így is lenne, írjunk a skizofréniáról is gyerekeknek könyvet, mivel az bizonyíthatóan egy kiskorúnál is kimutatható, ellentétben a transzsággal.
"A bibliában nem szerepelt, hogy transzokat kell tenni a mesékbe."
De az sem szerepel benne, hogy nem. Kár, hogy sosem olvastad.
"Én már oda is adtam a gyereknek az első bibliáját."
Azért egy 10-15 év múlva, amikor a gyereked megutál, akkor gondolkodj el, hogy "ilyen a világ", vagy esetleg te hibáztál valahol. Gyanítom, hogy utóbbit már most, jó előre kizárod.
"De az sem szerepel benne, hogy nem. Kár, hogy sosem olvastad."
Bírom ezt az érvelést, hogy ha nincs benne, akkor azt máris szabad. Tehát mivel gyerekeket nem rontanak meg a Bibliában, így LMBTQ fejjel ezt máris szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!