Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nemváltás témaköréről miért...

Nemváltás témaköréről miért kell egy kiskorú gyereknek tudni?

Figyelt kérdés

Én támogatom a meleg közösséget, de ezt tényleg nem értem, hogy miért van.

LMBTQ könyvek születnek arról, hogy kisfiúk lányruhába öltöznek meg hasonlók.

A transzneműség nagyjából párszáz embernél nem érint többet itthon, ennél még a dawn kórosok száma is magasabb meg lehetne sorolni végtelenül a mindenféle betegséggel küzdő embereket. Erről mégsem születnek gyerekkönyvek, csak a transzneműségről rakásszám.

Egy gyerek felfogni sem képes egy ilyet, addig meg nem alakul ki nála, amíg el nem éri a pubertáskort. Mégis, 3 éves kortól ajánlják ezeket a könyveket, videókat, anyagokat.

De ha így is lenne, írjunk a skizofréniáról is gyerekeknek könyvet, mivel az bizonyíthatóan egy kiskorúnál is kimutatható, ellentétben a transzsággal.

2023. júl. 31. 14:48
1 2 3 4 5 6
 31/51 Koplárovics Béci ***** válasza:
77%
#30: az elfogadás és az, hogy természetes nagyon messze áll egymástól. Egyesek mégis összemossák a két fogalmat. Te miért teszed? Nem tudod, hogy van különbség a kettő között?
2023. aug. 2. 16:47
 32/51 anonim ***** válasza:
7%
31. Be lesz szépen tiltva az LMBTQ mesekönyvetek. Már be is fóliázták. Én már oda is adtam a gyereknek az első bibliáját. Ez a normális, nem az LMBTQ.
2023. aug. 2. 16:49
 33/51 anonim ***** válasza:
6%
33. Milyen érzés, hogy itt nem lesz nemváltás a gyerekeknek?:)
2023. aug. 2. 16:59
 34/51 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy remélem a gyereked megérti, hogy mind a zsidó mind a keresztény a Biblia az elfogadást és szeretetet hírdeti, nem a gyűlöletet, amiből a te náci életed áll
2023. aug. 2. 17:00
 35/51 anonim ***** válasza:
4%
35. A bibliában nem szerepelt, hogy transzokat kell tenni a mesékbe.. Ahogy az sem, hogy provokálni kell a tisztességes keresztényeket.
2023. aug. 2. 17:09
 36/51 Koplárovics Béci ***** válasza:
77%

"A bibliában nem szerepelt, hogy transzokat kell tenni a mesékbe."

De az sem szerepel benne, hogy nem. Kár, hogy sosem olvastad.

"Én már oda is adtam a gyereknek az első bibliáját."

Azért egy 10-15 év múlva, amikor a gyereked megutál, akkor gondolkodj el, hogy "ilyen a világ", vagy esetleg te hibáztál valahol. Gyanítom, hogy utóbbit már most, jó előre kizárod.

2023. aug. 2. 17:26
 37/51 anonim ***** válasza:
7%
Nem fog, mivel tisztességes kereszténységet nevelek bele. Ez csak nálatok, libsiknél szokás, hogy gyerekuralmat csináltok, és arra tanítjátok a gyereket, hogy a szülő az csak egy keltető, akit ott kell hagyni minél hamarabb..
2023. aug. 2. 17:28
 38/51 A kérdező kommentje:

"De az sem szerepel benne, hogy nem. Kár, hogy sosem olvastad."

Bírom ezt az érvelést, hogy ha nincs benne, akkor azt máris szabad. Tehát mivel gyerekeket nem rontanak meg a Bibliában, így LMBTQ fejjel ezt máris szabad.

2023. aug. 2. 20:07
 39/51 anonim ***** válasza:
77%
Eleve a Bibliában nem kötelező hinni, de amúgy Jézus is a szeretetre tanít
2023. aug. 2. 20:11
 40/51 A kérdező kommentje:
Szeretetre tanít, beleértve a meleg embert, de nem a bűn szeretetére. Az homoszex ls pedofília pedig bűn.
2023. aug. 2. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!