Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nemváltás témaköréről miért...

Nemváltás témaköréről miért kell egy kiskorú gyereknek tudni?

Figyelt kérdés

Én támogatom a meleg közösséget, de ezt tényleg nem értem, hogy miért van.

LMBTQ könyvek születnek arról, hogy kisfiúk lányruhába öltöznek meg hasonlók.

A transzneműség nagyjából párszáz embernél nem érint többet itthon, ennél még a dawn kórosok száma is magasabb meg lehetne sorolni végtelenül a mindenféle betegséggel küzdő embereket. Erről mégsem születnek gyerekkönyvek, csak a transzneműségről rakásszám.

Egy gyerek felfogni sem képes egy ilyet, addig meg nem alakul ki nála, amíg el nem éri a pubertáskort. Mégis, 3 éves kortól ajánlják ezeket a könyveket, videókat, anyagokat.

De ha így is lenne, írjunk a skizofréniáról is gyerekeknek könyvet, mivel az bizonyíthatóan egy kiskorúnál is kimutatható, ellentétben a transzsággal.

2023. júl. 31. 14:48
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

"Ez két mesekönyv a Down-szindrómáról. Nyugodtan jelezd, ha ennél több mesekönyvet ismersz, ami a nemváltásról szól."

[link]

[link]

Most csak így 31 találat elsőre.

2023. júl. 31. 17:29
 12/51 anonim ***** válasza:
86%

Ja bocs, azt hittem Magyarországon vagyunk, ahol magyarul olvasnak a gyerekeknek mesét.

Tessék itt vannak mesekonyvek is és bármelyik másik oldalon, ahol vannak angol mesekonyvek, ott találsz bármilyen kisebbségrol meséket.

2023. júl. 31. 18:01
 13/51 A kérdező kommentje:
12: ja értem, tehát ha külföldön már írtak nemváltásról egy csomó LMBTQ könyvet, akkor itthon soha nem várható, hogy fognak. Értelmes logika. Szerencsére mint tudjuk, amikor Németország náci lett, itthon senki nem lett az.
2023. júl. 31. 18:04
 14/51 Koplárovics Béci ***** válasza:
82%

"Nemváltás témaköréről miért kell egy kiskorú gyereknek tudni?"

A fidesz nyafog róla orrba-szájba, nem tudom miért akarják minden gyerekben tudatosítani, hogy van ilyen. Szerintem Soros erre oktatta őket.

2023. júl. 31. 18:12
 15/51 anonim ***** válasza:
92%
Már nem azért, de a kérdésedben még arról nyafogtal, hogy dawn korosokrol szóló mese nincs, erre én még Magyarországon is többet találtam, erre te jöttél külföldi könyvekkel. Mivel az a logikad, hogy ha külföldön van valami akkor itthon is megjelenik. Hát elarulom neked, hogy igen, rengeteg külföldi dawn korosokrol szóló mese van. És ha nem az lmbtq híreket keresned csak, akkor te is egy perc alatt kiderithetted volna ezt.
2023. júl. 31. 19:10
 16/51 anonim ***** válasza:
12%

A liberálisok képtelenek elfogadni, hogy a gyerek 18 éves kor alatt nem felnőtt, ez a gyereknevelési módszereikből is látszik.

Manapság a 12 éves gyerekeknek barátnőjük van, és némelyik többet tud ennyi idősen a szexről, mint sok felnőtt, és ez nem normális. Amikor én gyerek voltam, ilyesmi nem létezett. 16 éves korban már előfordult, de az teljesen más. A szaporodás, és a szexualitás nyolcadik osztályos téma, ehhez képest már az 5-6. osztályosok művelik. Gratula.

És lepontozhatnak nyugodtan a fröcsögő libsik, de attól függetlenül elismerhetik, hogy a gyerekneveléshez egyáltalán nem értenek. Erre mindig az az ellenérv szokott jönni, hogy ,, Bezzeg a konzervatívok nem is tanítják a szexualitást a gyereknek!" De tanítjuk, csak nem 8-10 éves kortól.

2023. júl. 31. 19:33
 17/51 anonim ***** válasza:
89%

Tehát azt mondod, hogy a liberális szülők gyerekei 12 évesen szexelnek, de a konzervatív szülők gyerekei csak 18 évesen?

Értem én, hogy nehéz megerteni, de 2023 van, az élet nem olyan, mint 1980-ban. Igen, minden felgyorsult, a gyerekek előbb nőnek fel. Lehet ezen hisztizni, de attól nem változik meg semmi. De ha kapnának oktatást, legalább a terhességet, ne asj isten az abortuszt el lehetne kerülni. De nyilván a gyermekvedelem nem a gyerekről szól, csak arról, hogy nem tudjátok elfogadni, a világ változik. Ami 40 éve működött, az ma már nem működik.

2023. júl. 31. 19:42
 18/51 anonim ***** válasza:
3%

Tehát azt mondod, hogy a liberális szülők gyerekei 12 évesen szexelnek, de a konzervatív szülők gyerekei csak 18 évesen?

Igen. És ez a normális.

És igen, azt elég nehéz elfogadnom, hogy gyerekkorokat tesztek tönkre azzal, hogy azt tanítjátok már 10-12 éves kortól a gyerekeknek, hogy hogyan kell szexelni, ahelyett, hogy azt tanítanátok, hogy hogyan kell CSGO-zni, vagy Fortnite-ozni. Egy normális 12 éves azzal foglakozik, hogy milyen játékkal játszon otthon, nem azzal, hogy melyik csajnak rakja be..

2023. júl. 31. 19:50
 19/51 anonim ***** válasza:
5%

19. Köszönöm!

Igazad van, az LMBTQ-t is belenevelik a gyerekbe.

2023. júl. 31. 19:56
 20/51 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha elhiszed, hogy a gyerekek 12 évesen azt csinálják, amit a szüleik tanítanak neked és ez a liberális szülőknel a szex, akkor nincs miről beszélni,úgyse érdekel a racionalitás vagy bármiféle tény.
2023. júl. 31. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!