H most nepszabazas lenne hogy maradunk-e az EU ba kb milyen arány lenne szavazás eredménye?
A magyar népesség sokkal inkább unió párti, mint sok más országban élők. Mindig is azok voltak a magyarok.
Mostanra sokat csökkent az unió támogatottsága, de ez még mindig nem elég a fordulathoz.
Valószínűleg nagyon alacsony lenne a részvétel, mert aki elégedetlen az unió jelenlegi állapotával az sem szavazna a tagság ellen, inkább nem menne szavazni.
Ehhez még be kell érnie annak a most még épp iskolai képzésben részt vevő jobbágyseregnek, ami úgy 6-8 év. Megtanlják majd a régi magyar rovásírást meg petőfi összes versét mert azzal tudnak majd boldogulni :DD
Már most is milyen színvonal kerül ki édes istenem.
Hát 18 évesen azt mondja a fidesz az egyetlen értelmes alternatíva :D Én ennyi idősen mentem egyetemre politikáról azt sem tudtam mi fán terem a jobbágy meg gyurcsányozik már :D
Akkor már többségben lesznek ezek a könnyen irányítható, maximum betanított munkára képes botok. Pont jó lesz az akkugyáraknak is :D
80-20 az EU maradás javára.
A Fidesz szavazók birkák ugyan, de ők is tudják ha az EU tagság nem lenne, akkor úgy élnénk mint Burkina Faso-ban kb.
Orbán nem fog erről szavaztatani, mert csomó gyár azért jön ide, mert az EU-n belül vagyunk, az oroszoknak, kínaiaknak is csak azért vagyunk érdekesek, mert házon belül vagyunk. Erről nem fog lemondani Viktor, mert az Eu-n kívül csak egy kis ország marginális autokrata vezetője lenne, akivel senki sem foglalkozik.
Ő tényező akar lenni, akinek EU szinten forog a neve, beleszólhat dolgokba. Az EU nélkül egy érdektelen bolha lenne csak.
Olyan jó látni, hogy egy percig sem vagytok képesek felfogni, hogy ez az állandó mocskolódás, a fideszre szavazók folyamatos birkázása, az állandó gyűlölködés az egyre kevesebb szavazót tart mellettetek és egyre több ember dönt miatta inkább a kormánypártok mellett.
Csak így tovább! Csináljátok ahogy eddig, és majd mi csak nézzük ahogy jövőre megint ott álltok a választás éjszakáján a szavazatszámokat látva, hogy "Nem értem hogy nyerhetett megint a fidesz?".
Ov soha nem merné ezt népszavazásra bocsájtani, mivel egyértelmű lenne a vegeredmény.
Senki se akar ide orosz nyomort, mindenki a nyugatot akarja.
Ha bejelentené a kilépest, akkor azt ejszaka hozná meg...viszont akkor a kínaiak masnap megöletik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!