Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért mondogatj...

Az ellenzékiek miért mondogatják azt,hogy krumplival veszi meg a fidesz az embereket?

Figyelt kérdés
Én ezt sehol nem tapasztalom! A környezetemben sem tudok ilyenről. Nagyvárosban élek de nekünk senki se kínált krumplit pedig fidesz szavazók vagyunk. Vagy hogy kell hozzá jutni? Tanár vagyok de elkeserítő hogy sokak szerint krumplival nyer a fidesz!

2023. júl. 30. 21:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
33%

ma 23:02

Neked nem jutott már krumpli ugye, az fáj?

2023. júl. 30. 23:08
 22/32 anonim ***** válasza:
61%
#23 Ismét rávilágítottál a fideszesek rendkívüli szellemi képességeire, és cáfolhatatlan érvelési technikáikra. Úgy látom, neked 2 zsák is jutott, csak tudnám, hogy mi volt benne, amitől ilyen jól érzed magad.:D
2023. júl. 30. 23:23
 23/32 anonim ***** válasza:
78%

A te szellemi képességeid is a béka segge alatt van nagyjából, akkor milyen alapon kritizálod másokét?

Pluszban én nem nem vagyok rászorulva az ingyen krumplira, nem úgy mint egyesek. 😀

Azt hiszem lapozhatunk.

2023. júl. 30. 23:25
 24/32 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, hogy miféle gondolat vezérelt annak a téveszmének a kialakításában, mely szerint én rászorulnék egy zsák krumplira. Ez ismételten szellemi felsőbbrendűségedre vall, hiszen én, mint idióta honnan tudhatnám, hogy épp rászorulok egy zsák krumplira. Ja, nem.
2023. júl. 30. 23:30
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Van az a mondás, hogy nem zörög a haraszt...
2023. júl. 31. 00:54
 26/32 Dongaben ***** válasza:
84%

Azt hiszem, pont ide illik egy idézet az Aurora zenekartól:

" Egyforma hülyék

Mindkét oldalon"...

2023. júl. 31. 04:42
 27/32 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem is krumplit, de mást... Még a 2018-as választások előtt az akkor még független Index csinált egy videót isten háta mögötti falvakban - akkor szórt ki a Fidesz 20k bözsi utalványt nyugdíjasoknak. Az egyik asszony mondja, hogy kap kb. 30-40k ellátást, ahhoz jön még majd még egyszer annyi, 20k, hát persze, hogy oda szavaz.

Ennyi. A szavazótábor egy részének ez elég. A másik része kritika nélkül elhiszi a propagandát. A harmadik része meg retteg, hogy elveszti az egzisztenciáját, ezért talál be a Gyurcsányozás.

Közben a problémák gyökere távol áll tőlük. Mit foglalkozik egy borsodi cigányasszony jogállamisággal meg demokráciával? Neki az messzi úri huncutság, de ez voltaképpen igaz a Fidesz szavazótáborának döntő részére. Ezek számukra távoli, elvont problémák.

Az a durva, hogy ha megnézzük, hogy mit és hogyan csinál a Fidesz, az komolyan átfed a nemzetiszocializmussal.

2023. júl. 31. 08:39
 28/32 anonim ***** válasza:
85%
A krumpli az csak szimbolizálja, hogy módszeresen próbálnak meg nagyobb rétegeket megvásárolni szavazónak. A krumpli azért maradt így meg a köztudatban, mert vannak olyan rétegek, akiknek pár kiló krumpli vagy valami egészen jelentéktelen apróság is arra billenti az ítélőképességét, hogy ezek legalább krumplit ( adókedvezményt, kedvezményes hitelt, nyertes pályázatokat, stb...) Azt jelképezi összességében, hogy mindenkinek megvan az ára. Jelentős érdekcsoportok lettek így megvásárolva.
2023. júl. 31. 14:26
 29/32 anonim ***** válasza:
71%
Mert az ellenzékieknek is van annyi önkritikája, hogy tudják, hogy egy zsák krumpli többet ér náluk.
2023. júl. 31. 14:35
 30/32 anonim ***** válasza:
74%
Úgy is mondhatnánk, hogy egy zsák krumpli többet ér, mint az ellenzék programja.
2023. júl. 31. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!