Az ellenzékiek miért mondogatják azt,hogy krumplival veszi meg a fidesz az embereket?
Figyelt kérdés
Én ezt sehol nem tapasztalom! A környezetemben sem tudok ilyenről. Nagyvárosban élek de nekünk senki se kínált krumplit pedig fidesz szavazók vagyunk. Vagy hogy kell hozzá jutni? Tanár vagyok de elkeserítő hogy sokak szerint krumplival nyer a fidesz!2023. júl. 30. 21:32
12/32 anonim válasza:
Nálunk is a DK-sok osztogattak. Az asszony be is gyüjtött egy csomagot, de nem rájuk szavazott.
13/32 anonim válasza:
Ők még azt is mondogatták, hogy az időjárás a hibás amiért nem mentek el a szavazóik.
14/32 anonim válasza:
15/32 anonim válasza:
Amig gyurcsány aktivan politizál nekem krumpli sem kell, csak gyurcsány vissza ne jöjjön.
16/32 anonim válasza:
Mert a balhibbantaknál már az osztogatni való krumpli is elfogyott.
17/32 anonim válasza:
Óbudán pont a DK osztogatott...
Amúgy meg honnan tudják, hogy attól még rájuk fognak szavazni?:D
18/32 anonim válasza:
A dékás-gombákat a tények nem zavartatják.
19/32 anonim válasza:
Szórakoztat egyébként a fideszesek részéről az a felfogás, hogy aki nem fideszes, és nem is szereti a fideszt, az biztosan ellenzéki, libernyák, pedofil, és mellette bevándórló. Annak a lehetősége sem fordul meg kivételes elméjükben, hogy sokan vannak olyanok, akiknek sem a fidesz, sem pedig a mai magyar ellenzék nem tetszik. Az is vicces, hogy az egyes ideológiák értelmezése az nem nagyon megy, mert az észlénynek a szájába adták azt, hogy libernyák, de valójában halovány gőze sincs a liberalizmusról, csak jól esik neki szarral dobálózni, hogy az egyéb problémákból fakadó tudat alatti stresszt levezesse.
20/32 anonim válasza:
Na ez pont baloldal mániája, aki szerint ők alkalmatlanok, az biztos fideszes.
Vagy mikor mondom valakinek, vagy leírom valahol, hogy én egész jól élek, akkor is fideszes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!