Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Rokonoknál voltunk és előjött a politika.
Egyből jött, hogy Gyurcsányék szemeket lövettek ki, megszorításokkal sanyargatták az embereket, költségvetést hamisítottak és elvettek mindent, a 13. havi nyugdíjat meg vizitdíjat akartak bevezetni.
Persze az sem maradt el, hogy a mostani kormány ezzel szemben mennyit adott, hogy átlagosan 180 ezer forintot spórolnak a rezsicsökkentéssel, nincs vizitdíj stb.
Én szerettem volna ellenérvelni de csak lehúrrogtak és azt mondták Gyurcsányista vagyok. Meg hogy szavazzak Gyurcsányékra meg a baloldalra ha háborút és államcsődöt akarok.
Hogy tudnám meggyőzni őket, hogy a mostani kormány sem különb?
Sehogy nem tudod meggyőzni őket.
A nagy ember ... propagandája vakbuzgókká tette őket. Rosszabb ez, mint az istenhit.
Ők már a saját érzékszerveiknek sem hisznek, akkor hogy hinnének Neked.
Sehogy.
Aki szerint fletonak van tenyleges aktualitása a politikában, az tudatlan és agymosott.
Emelkedj felül. Van akit nem lehet megmenteni, mert nem akarja.
5@ "Ferinek volt sok hibája de bevallotta hogy hibázott, felesége már a jó úton jár, béremelések nem áremelések."
Feri nem vallotta be, hanem lebukott. Nagy különbség . És nem hibázott, hanem konkrétan tönkretette az országot & megpróbálta a felelősséget átvinni a pártjára
Nehéz a tényekkel vitatkozni. Valóban most lehet elégedetlenkedni, de sokkal jobb ez a kormány, mint ami a most ellenzékiek idején volt. Semmilyen béremelés sem volt 8 év alatt, csak amit a fidesz meghagyott azt kiosztotta Medgyessy és utána már csak megszorítások, rezsiemelés volt.
Anno a minimálbér felét elvitte csak a rezsi!
Sajnos szinte az egész rokonság Fideszes.
Elszomorító de hiába lett oda a magánnyugdíjpénztár, hiába pedagógus az egyik rokon, és volt katás a fiuk, aki azóta Németországban dolgozik a kormányt éltetik.
A magas infláció miatt talán lehetne valami, de legnagyobb megdöbbenésemre azt mondták a magas infláció Gyurcsányék miatt van, mert elzáratták a brüsszeli pénzcsapokat.
Hiába próbáltam sugallni, hogy Orbán gazdaságpolitikája bukott meg, és azért 3x akkora itt az infláció mint bárhol máshol csak annyit mondtak, hogy a gyurcsány vezette baloldal brüsszeli aknamunkája és a baloldali, Magyarország ellenes szervezetek miatt van ez. Ők pedig kitartanak a Fidesz és Magyarország mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!