Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit kezdjek ezzel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
Az exem legjobb barátja teljesen belém van esve. Én meg nagyon jó barátomként tekintek rá de SEMMI félreérthető jelet nem küldök felé amiből arra gondolna, hogy lehet több köztünk. Az exem pedig egyfolytában azzal jön, hogy én csak játszom az érzéseivel és hagyjam békén meg én mekkora egy büdös kuva vagyok. Nagyon csúnyákat szokott nekem mondani. Aztán a srácnak is elmondja egy nap vagy 20x, hogy miért foglalkozik még mindig velem. Annyira idegesít mert szerintem semmi köze hozzá, értem én, hogy meg akarja óvni a kis barátját de nincs mitől.:))
2023. febr. 8. 20:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és az exemmel közös megegyezés alapján szakítottunk, sosem csaltam meg. Csak nehogy itt valaki azt higgye, hogy valami ilyesmi miatt félti tőlem.:)) Elvileg folyton engem szid.
2023. febr. 8. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az exednek semmi köze ahhoz, hogy a barátja hogy viszonyul hozzád. Hagyjátok őt ki ebből a dologból, egyszerűbb lesz úgy. Ha pedig semmit nem akarsz a barátjától, akkor próbálj vele a szükséges minimum kommunikációnál ne sokkal többet beszélni.
2023. febr. 8. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelezd a srácnak szerintem, hogy te csak haverilag kedveled. Az exedet meg hagyjátok ki. Nem tartozik rá,hogy ti ketten mit csináltok.
2023. febr. 8. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"meg akarja óvni a kis barátját" - Nem meg akarja óvni, hanem féltékenykedik. Közöld vele, hogy álljon le és ezt nagyon határozottan mondd neki.
2023. febr. 8. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:

lehet,hogy ez nem a barát megóvása, hanem bosszú, düh, indulat.

élvezi, hogy szidhat téged,hogy fikázhat téged.

mert még mindig nem dolgozta föl a szakítást. Lehet,hogy fáj neki, hogy nem működött,és szétmentetek; meg pl,ha lebeszéli rólad a barátját,

akkor tudod ez a "Ha nem lehet az enyém, másé se lehet/legyen".

Szóval nem akarja , hogy esetlegesen a baráttal kezdjél járni; zavarná őt, ráadásul a barát nagyon szem előtt van,iszonyú féltékeny is lenne.

Tehát,ha exed eltántorítja tőled barátját, akkor nem leszel az övé, nem kell téged más karjaiban látnia

2023. aug. 19. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!