Van olyan ország Európában, amely kétharmados területvesztés, szovjet érdekszférába csatolás, és a 90-es évek rablóprivatizációja után, szimplán mezőgazdasági adottságokkal nagyon gyorsan jóléti ország lett?
Szvatopluk és az hogy ő a szlovák nép egy hős vezetője volt csak kitalált kamu
Vicc hogy pl a szlovákok Szvatopluk-al azonosítják magukat.
A pozsonyi várban ott vana szobbra, és ami alá van írva egy táblára, kb az van oda írva mintha az ott 1500 éve Szlovákia területe lenne.
A szlovák mint nép a cseh népből kivált entitás, ami kb sehol sem volt még akkor mikor a magyar honfoglalás történt!
'"De azt tudom hogy van oylan ország ami a 40 évnyi szovjet megszállás, után ma a régi megszállíóit ajnározza, és a mostani szövetségeseit, szídja!"
Németek?
Kvázi az amerikai megszállókat ajnározzák.Sőt,az amerikai kivonulás sem történt meg teljesen.'
Amerikaiak tukmáltak a németekre emberellenes politikai eszmét, olyan gazdasági-társadalmi felfogást, ami zsákutcába jutott?
19
Ez amiatt butaság, mert ilyen alapon az összes európai államot fel kéne oszlatni.
20
Még egy butaság. Horvátország bár el lett foglalva, de nagyobb autonómiával bírt, mint manapság a székelyek Erdélyben. De sokan nem is tekintik Horvátország elvesztését "visszaszerzendő" területnek. A kérdés lényegére pedig eddig nem tudtál értékelhető választ adni.
"Amerikaiak tukmáltak a németekre emberellenes politikai eszmét, olyan gazdasági-társadalmi felfogást, ami zsákutcába jutott?"
Rájuk tukmáltam ideológiát.
Ha megnézed a németországi etnikai arányokat, előrejelzéseket.Nagyon buta liberálisnak kell lenni, hogy pozitívnak tartsd.
Szóval a parlamentáris demokrácia bukott...ami Európa eszméje. Nem is értem, miért van akkora támogatottsága.
"De sokan nem is tekintik Horvátország elvesztését "visszaszerzendő" területnek."
Hat pedig aki 2/3-nyi teruletvesztesrol beszel, az igen, mert ugy jon ki a matek.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!