Az értelmiség felesleges volt ?
Te nem azért nem vagy értelmiségi, mert F1-et nézel, hanem azért, mert olyan hülyeségeket hiszel, hogy
"Meg, persze, én inkább kirándulok a hegyekben vagy autóversenyt nézek, mint könyvet olvassak a transzvesztitákról, nem tudom értékelni Alföldi rendezéseit a színházban.
Ez az értelmiségi megnevezés is olyan,hogy kvázi csak a szigorúan Budapest belvárosban, egy burokban élő közösséget jelent, mint diplomás embert, aki jó a választott területén."
11#
Definiáld már az értelmiséget.Ki értelmiségi?
Csides Kata értelmiség?Van egy PHD-ja, magát értelmiségnek tartja.Független attól,hogy dühkezelési problémái vannak és mocskos szája van.
A káromkodás nem zárja ki azt, hogy valaki értelmiségi legyen. Költőink is sokat káromkodtak, nincs összefüggés a kettő között.
A probléma ott kezdődik, amikor valaki olyan primitív hülyeségeket tud leírni, hogy őt "kiveti az értelmiség, mert nem olvas transzgender könyveket". Nos, ilyen ócska hülyeséget értelmiségi nem képes elhinni.
Mivel régen csak simán tanult embereket neveztek értelmiséginek, de mára már nem kell különösen nagy teljesítmény, képességek elérni azt, hogy valaki "szellemi pályán" dolgozzon, így mára attól nem leszel értelmiségi, ha van 1 diplomád. Intelligensen kell hozzá viselkedni. A kommented alapján ott lesz a probléma, hogy ez neked nem sikerül.
14#
Mi nem sikerült?
Ócska hülyeség, inkább azt elhinni,hogy lehetséges a nem váltás.
Biológiailag ilyen, a főemlősöknél nem létezik.
Kezdem, inkább azt látni,hogy az "értelmiségi" körhöz tartozó ember társadalomtudományi talán még jogtudományi területről származó lehet, akik a nem egzakt tudományterületek képviselői.
Látod, erről beszélek... Azt sem érted, hogy miről beszélsz.
"Biológiailag ilyen, a főemlősöknél nem létezik."
Ez olyan lesz, mint az xy nem természetes?
'Tökéletesen egyet értek. Én a diplomásokat ki is toloncolnám az országból. Menjenek nyugatnémetbe!'
Kösz szépen, kitűnő úticél. Ti meg csak bugyborékoljatok a magatok által teremtett mocsárban, elég az nektek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!