Miért az értelmiség vándorol ki az országból?
Figyelt kérdés
Hiszen Orbán atyuska megmondta: "Magyarország a legjobb hely a világon!"2023. máj. 11. 07:52
1/15 anonim válasza:
Nem csak az értelmiségiek vándorolnak.Rengeteg szakember,takarító és sok mindenki más is megy
2/15 anonim válasza:
Mindenki elmegy ebből a pöcegödörből.
3/15 anonim válasza:
Hogy legyen elég hely a hárommillió megtért báranyka értelmének akik elhozták a megvilágosodást. Csak késik a fény....
4/15 anonim válasza:
Olyan embereket látok külföldön, akikről tudom, hogy se szakmájuk és még a magyart is nehezen beszélik, nemhogy idegen nyelvet. Aki tud az lép le ebből a trágyadombból.
Mi lettünk az új Románia.
5/15 anonim válasza:
Miért, az értelmiség vándorol ki az országból?
6/15 anonim válasza:
Én se tudtam, hogy az értelmiség vándorol 🤣
Általában nyelv és szakma nélkül vágnak neki.
7/15 anonim válasza:
Szeretem a nyugalmat.
Szeretem a pénzt!
Szeretem a tiszta környezetet!
8/15 anonim válasza:
A kérdésed egy állításnak álcázott kérdés.
9/15 anonim válasza:
#5 Rengeteg mérnök, orvos van kint ausztriában. Ha magyar pszichológusra, orvosra van szükséged, simán találsz.
10/15 anonim válasza:
Talán azért mert ott az árüfeltöltö is félmilliot keres és ez teljesen természetes nem vettik meg mint itthon.Itthon még mindig az van hogy, dolgoz ingyen kint nem ismerik a dolgozoi szegénységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!