Miért nem tud kijönni az értelmiségi a vidékivel?
Figyelt kérdés
Nem rég láttam itt egy hozzászólást, hogy a vidékiek azért nem költöznek a belvárosba, mert nem jönnének ki az értelmiségiekkel, az értelmiségiek sem a vidékiekkel. Mert másképp gondolkodnak.
Mi ennek az oka szerintetek?
2023. jún. 25. 17:26
1/11 anonim válasza:
Mert az értelmiség mint a főd olyan hüje.
2/11 anonim válasza:
Troll hozzászólásnak tűnik. Nem te írtad ki véletlenül, hogy ezt a troll kérdést ki tudd írni?
3/11 anonim válasza:
Mert a vidékiek ingerszegény, alacsony iskolázottságú, csóró, vallásos, más kultúrákkal nem találkozó környezetben nőnek fel.
4/11 anonim válasza:
Vidéki vagyok és értelmiségi.
Most akkor mi van?
Miért akarnának a vidékiek a belvárosba költözni?
Szerinted értelmiségi lakik csak a belvárosban, és minden értelmiségi a belvárosban lakik?
5/11 anonim válasza:
Mert az értelmiségiek nincs meg az, ami a vidékinek megvan, a józan paraszti ész, amivel minden megoldható. E
Ezért hiszi azt az értelmiségi, hogy létezik laktóz meg gluténérzékenység, meg szója latte-t iszik, pedig a pálinka minden korban, mindent megold.
6/11 anonim válasza:
Az egyes és ötös válasz korrekt, a többit lehet törölni.
7/11 anonim válasza:
Én mondjuk eleve azzal kezdeném, hogy akinek diplomája van, azt vinni ki a Gulágra. Lenne itt rend.
8/11 anonim válasza:
Olyanokkal valóban nem mehet kijönni akik különbnek hmagáthiszukat csak mert városban laknak. Nézd csak meg a 3-ast! Élő példája ennek. 🙂
9/11 anonim válasza:
"hmagáthiszukat"
*hiszik magukat akart lenni.
10/11 anonim válasza:
Csak megsúgom, vidék mint olyan az ország 90%-át jelenti, beleértve városokat, értelmiségi és munkásembereket. Míg a városokban, fővárosban sem csak és kizárólag értelmiségiek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!