Valóban a gyermekvédelmi törvény miatt nem kapunk pénzt az Uniótól?
Figyelt kérdés
A Fidesz gyakran arra hivatkozik, hogy Brüsszel a gyermekvédelmi törvény miatt nem adja oda a Magyarországnak járó Uniós pénzt? Az a baj, hogy listázzuk a pedofilokat, hogy pedofil ne kaphasson olyan munkát, ahol gyerekekkel kell foglalkoznia? Valóban az a baj, hogy szigorúbbab büntetik a pedofil, gyermekmolesztálókat? Vagy más a gond velünk?2023. júl. 29. 09:25
11/14 anonim válasza:
Azért nem kapunk mert a pénzek egy része egész egyszerűen eltűnik. Feri se volt egy irgalmas szamaritánus de az ország egyre lejjebb csúszik a korrupciós ranglistán. Nem tudom de talán csak Bulgária korruptabb. Szocializmusban nem volt ennyi lopás, sikkasztás, ja és nem sírom vissza se Kádárt se Gyurcsányt.
12/14 anonim válasza:
10, mégis 200000 magyar döntött tavaly az angol letelepedés mellett, a Brexit minden hibája ellenére, mintsem hazajöjjön a földi paradicsomunkba.
13/14 anonim válasza:
11
2010 óta hány projekt ügyében folyt vizsgálat Magyarország ellen lopás miatt az EU-ban?
14/14 anonim válasza:
12
Ha így döntöttek, abba én miért szóljak bele? Egyáltalán nem érdekel, hogy úgy döntöttek, hogy kint telepednek le. Én meg úgy döntöttem, hogy itthon is boldogulok. Elmentem dolgozni, ez sokat segített a dolgaimon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!