Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Átlag emberek minek foglalkozn...

Átlag emberek minek foglalkoznak azzal, hogy egy-egy politikus mennyit lop?

Figyelt kérdés

Szoktam hallani, hogy egyesek azzal érvelnek, hogy azért van x párttal, mert a másik párt egyik emberének több száz milliós mutyijai vannak.

Egyrészt ez nem egy használható érv, mivel szerintem bizonyosak lehetünk abban, hogy minden politikus lop legalább egy kicsit. Hogy pontosan mennyit az a hétköznapi emberek számára igazából megmondhatatlan.

Egy másik dolog pedig, hogy a te életedre bár van ráhatással, mert azt a pénzt fordíthatták volna közérdekű dolgokra, mintsem egymás lejáratására vagy épp a kulcs támogatók megtartására VISZONT nincs akkora ráhatással, mint például egy-egy jogszabályi döntés amihez kötelességed tartanod magad és adott esetben a mindennapi megélhetésedet értelmezi újra (pl.: a KATA eltörlése).

2023. júl. 28. 17:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
30%
Átlag ember vagyok, nem foglalkozok vele hogy ki mennyit lop, mert mind csak találgatás.
2023. júl. 28. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!