Mióta politikával foglalkozol, mely pártokban és személyekben bíztál, és választásokon szavaztál? Sokszor változtattál pártot és kedvenc politikust?
2011-ig fideszhívő voltam.
Azóta MÁS.
A Fideszben nagyot csalódtam, nagyon megváltozott az egész bagázs a 2010-es évek óta.
Azóta a Mi Hazánkat tartom az egyetlen normális pártnak.
Jó lenne ha 26-ban megválasztanák őket, igazán ráférne már az országra egy normális vezetés!
18ban vonában bíztam.
Szerintem ő jó vezetöje lett volna az orszagnak.
És a kivonulasa is logikus volt, mert nem fog részt venni a látszat ellenzékiségben, a kamu biodíszlet álldemokraciában a diktatórikus 2/3 ellen.
Utána jakab tűnt fel mint szimpatikus agitátor.
És pont azokra a dolgokra hívta fel a figyelmet, pont azokról beszélt amik engem is aggasztanak.
Olyan volt mintha a nézöpontjaimat mondaná fel.
Aztán jött 22.
Az árulása és jakab megsemmisült emberként és politikusként is.
Fiatalon balos voltam, hittem a támogatásokban, segítségben, aztán amikor szükségem lett volna rá, akkor meg hirtelen nem járt semmi.
Bő tíz éve jobboldali szavazó vagyok, az adókedvezmény sokkal hasznosabb, mint a segély.
2011-ig fideszes voltam, aztán megmutatták, hogy nem jobbak, hanem rosszabbak a gyurcsányéknál, és hogy a kádár rendszert kezdik visszahozni
Azóta ellene is vagyok. Kutyapárt a pártom
#6 most is balos vagy, szélbalos, ezért szavazol a feudál-komcsi fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!