Átlag emberek minek foglalkoznak azzal, hogy egy-egy politikus mennyit lop?
Szoktam hallani, hogy egyesek azzal érvelnek, hogy azért van x párttal, mert a másik párt egyik emberének több száz milliós mutyijai vannak.
Egyrészt ez nem egy használható érv, mivel szerintem bizonyosak lehetünk abban, hogy minden politikus lop legalább egy kicsit. Hogy pontosan mennyit az a hétköznapi emberek számára igazából megmondhatatlan.
Egy másik dolog pedig, hogy a te életedre bár van ráhatással, mert azt a pénzt fordíthatták volna közérdekű dolgokra, mintsem egymás lejáratására vagy épp a kulcs támogatók megtartására VISZONT nincs akkora ráhatással, mint például egy-egy jogszabályi döntés amihez kötelességed tartanod magad és adott esetben a mindennapi megélhetésedet értelmezi újra (pl.: a KATA eltörlése).
A minden politikus lop a buta trógerek érve.
Gondolj arra, ezért tart iz ez a balkáni putri. Mert nyugodt szivvel leirod azt, hogy minden politikus lop.
Annyira gáááááz.
Rendben van tehát #1-es egy becsületes ember. Minden adót befizet, minden programot jogtisztán vesz meg, sosem bliccel és a használtcucvok eladása után is SZJA-t fizet.
#1 for president
Szerintem nem lopnak sokat, úgy vihetnek el pénzt körülbelül mint egy szakács haza ételt a munkahelyéről.
Ha a valóságban tényleg milliárdok lennének ezek akkor már régen nyilvánosság előtt is lenne, és érezni is lehetne. EU bíróság is intézkedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!