Most még nem késő külföldön munkát vállalni és elköltözni Magyarországról a jövő évi államcsőd miatt?
20
Nem talált a krumpliorr :DD Google keresésének felső 5 kulcsszava ezzel lehet tele dehát na nem jön össze :DD
Addig is egy origo cikk, az internet ugye nem felejt :DD
20 Bizonyítani akkor érdemes, ha van felfogóképességgel rendelkező ellenoldal.
Nos az idétlen vigyorgásod arra enged következtetni messze vagy ettől, nagyon nagyon.
Bár a szellemi szinted emlékeztet a postásunkra:) járt nálatok, gondolom a születésed előtt.
De, hogy lásd kivel van dolgod debilke:
Sikerült egy cikket belinkelned, ahol még a csőd szó sem szerepel, nem hogy azt állították volna, hogy az ország csődbe megy 2 hét alatt.
És akkor még kezdves vagyok, mert ez 2014-es cikk és 2012-est hazudtál.
Elég szánalmas. :DDDD
Az első cikkig jutottam:
"Magyar államcsőd veszélyéről ír egy német lap"
Okké
Megint egyik cikk se 2012-es, szóval az már garantált, hogy részben hazudtál.
A portfolio-s cikkben nem szerepel az ,hogy államcsőd lesz 2 héten belül. Szóval ebben az esetben 100%-ban hazudtál.
A vg-s cikkben erről szintén nincs szó, így ez is rossz példa.
A prioslapok nevű noname oldal meg nem gazdasági csődről beszél, hanem társadalmiról, ami egyébként nem egy létező fogalom. Elég röhej, hogy még a címet se sikerült felfognod. :DDDDDDDD
Szóval hazudtál. Ha kicsit is lenne gerinced, akkor most beismernéd és bocsánatot kérnél.
Lássuk gerinces magyar vagy-e, vagy gerinctelen hazaáruló. :)
"kezdves? fogyatékos vagy te nem kezdves:)) ezt lásd be nyugodtan. Látom a matek se az erősséged :) ahogy a logika is hiánycikk."
Ez amúgy megint kb. egy 5 éves gyerek válaszra sikeredett, belekötsz abba, hogy valaki melléüt.
A matekről meg ne beszéljünk. Az eretdeti állítás 2012-es cikkekről szólt, amik azt írják, hogy 2 hét alatt bukik az államcsődbe Orbán.
Ez volt az állítás, erre hozz cikket vagy ismerd be, hogy hazudsz, kis 3 éves. :)
"Helyesírás órán beteg voltál?"
Nézd, azért mert neked 8 általánosod sincs, más még járt iskolába. :)
"26 kis csíra, látod előre szóltam nem fogod felfogni:))))) és tádám:))) hülyébb vagy mint hittem:))"
Értem, szóval mivel nem tudtál bizonyítékot hozni az állításaidra, így én vagyok a hülye és nem te hazudtál. :DDDDD
Jó, adok még egy esélyt, idézd szó szerint, ahol elhangzik a cikkekben, hogy 2 hét alatt csőd lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!