Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most még nem késő külföldön...

Most még nem késő külföldön munkát vállalni és elköltözni Magyarországról a jövő évi államcsőd miatt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 27. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
53%

20

Nem talált a krumpliorr :DD Google keresésének felső 5 kulcsszava ezzel lehet tele dehát na nem jön össze :DD

Addig is egy origo cikk, az internet ugye nem felejt :DD

[link]

2023. júl. 27. 12:14
 22/64 anonim ***** válasza:
29%

20 Bizonyítani akkor érdemes, ha van felfogóképességgel rendelkező ellenoldal.

Nos az idétlen vigyorgásod arra enged következtetni messze vagy ettől, nagyon nagyon.

Bár a szellemi szinted emlékeztet a postásunkra:) járt nálatok, gondolom a születésed előtt.

De, hogy lásd kivel van dolgod debilke:

[link]

[link]

[link]

2023. júl. 27. 12:16
 23/64 anonim ***** válasza:
0%

Sikerült egy cikket belinkelned, ahol még a csőd szó sem szerepel, nem hogy azt állították volna, hogy az ország csődbe megy 2 hét alatt.

És akkor még kezdves vagyok, mert ez 2014-es cikk és 2012-est hazudtál.

Elég szánalmas. :DDDD

2023. júl. 27. 12:19
 24/64 anonim ***** válasza:
69%

Az első cikkig jutottam:

"Magyar államcsőd veszélyéről ír egy német lap"

Okké

2023. júl. 27. 12:23
 25/64 anonim ***** válasza:
72%

Megint egyik cikk se 2012-es, szóval az már garantált, hogy részben hazudtál.

A portfolio-s cikkben nem szerepel az ,hogy államcsőd lesz 2 héten belül. Szóval ebben az esetben 100%-ban hazudtál.

A vg-s cikkben erről szintén nincs szó, így ez is rossz példa.

A prioslapok nevű noname oldal meg nem gazdasági csődről beszél, hanem társadalmiról, ami egyébként nem egy létező fogalom. Elég röhej, hogy még a címet se sikerült felfognod. :DDDDDDDD

Szóval hazudtál. Ha kicsit is lenne gerinced, akkor most beismernéd és bocsánatot kérnél.

Lássuk gerinces magyar vagy-e, vagy gerinctelen hazaáruló. :)

2023. júl. 27. 12:23
 26/64 anonim ***** válasza:
13%
ne is erőltesd tovább, értelmes embereknek való, nem neked...
2023. júl. 27. 12:24
 27/64 anonim válasza:
69%
Csak hogy a kérdésére is választ kapjon a kérdező: Államcsődtől függetlenül ,érdemes menekülni ,és új életet kezdeni .férjem is kint dolgozik Németországba ,és ég és föld a két ország ,nem csak gazdaságilag,de az emberek is ,nem idegbeteg állatok az utakon,a boltba sehol... kedvesek ,és befogadják a magyarokat ...Legszívesebben vinné a családot ,mert már utál haza járni,hogy átéli a különbségeket...
2023. júl. 27. 12:24
 28/64 anonim ***** válasza:
22%
26 kis csíra, látod előre szóltam nem fogod felfogni:))))) és tádám:))) hülyébb vagy mint hittem:))
2023. júl. 27. 12:25
 29/64 anonim ***** válasza:
69%

"kezdves? fogyatékos vagy te nem kezdves:)) ezt lásd be nyugodtan. Látom a matek se az erősséged :) ahogy a logika is hiánycikk."

Ez amúgy megint kb. egy 5 éves gyerek válaszra sikeredett, belekötsz abba, hogy valaki melléüt.

A matekről meg ne beszéljünk. Az eretdeti állítás 2012-es cikkekről szólt, amik azt írják, hogy 2 hét alatt bukik az államcsődbe Orbán.

Ez volt az állítás, erre hozz cikket vagy ismerd be, hogy hazudsz, kis 3 éves. :)

"Helyesírás órán beteg voltál?"

Nézd, azért mert neked 8 általánosod sincs, más még járt iskolába. :)

2023. júl. 27. 12:26
 30/64 anonim ***** válasza:
69%

"26 kis csíra, látod előre szóltam nem fogod felfogni:))))) és tádám:))) hülyébb vagy mint hittem:))"

Értem, szóval mivel nem tudtál bizonyítékot hozni az állításaidra, így én vagyok a hülye és nem te hazudtál. :DDDDD

Jó, adok még egy esélyt, idézd szó szerint, ahol elhangzik a cikkekben, hogy 2 hét alatt csőd lesz. :)

2023. júl. 27. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!