Külföldön élőket - elvándoroltakat- egy államcsőd miben érintené?
Figyelt kérdés
Nincs forintban semmim, max a Netflixet fizetem, mert olcsóbb, de gondolom ilyenkor ilyen útlevél, meg személyi hosszabbitás sem megy tovább?!2023. júl. 27. 09:40
1/16 anonim válasza:
Nem lesz államcsőd, kár ezen agyalnod.
2/16 A kérdező kommentje:
Ha ezen agyalnék, azt kérdeztem volna, hogy lesz-e államcsőd, de nem ezt kérdeztem.
2023. júl. 27. 09:44
3/16 anonim válasza:
Akkor értelmetlen dolgon agyalsz. Az országok nem várják meg soha az államcsődöt, hanem az IMF-hez fordulnak, hogy ne legyen csőd.
4/16 anonim válasza:
Viszont én rámutattam arra, hogy a kérdésed értelmetlen.
5/16 A kérdező kommentje:
3, nem, nem agyalok, kérdezek és, ha értelmetlen, nyugodtan jelents. De ettől még válaszokat várok a kérdésre.
2023. júl. 27. 09:50
6/16 anonim válasza:
Tökéletes válaszokat kaptál eddig. Hogy te is megértsd: ha azt kérdezed, mi történne, ha rózsaszín elefántok szállnák meg Budapestet, nem az a helyes válasz, hogy belemegyünk egy abszurd játékba, hanem hogy rámutatunk, hogy ez nem fog megtörténni.
7/16 A kérdező kommentje:
Nem kaptam értelmezhető választ arra kérdésre, hogy mi történik egy államcsőd esetén a kivándoroltakkal. Egyetlen értelmezhető válasz sem érkezett még erre a kérdésre.
2023. júl. 27. 09:56
8/16 anonim válasza:
Az államcsőd nem azt jelenti, hogy a közigazgatási ügyintézés megszűnik, hanem hogy az állam határidőre nem képes fizetni a kötelezettségeit.
Vagyis személyit is hosszabbíthatsz, meg útlevelet is.
9/16 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindenkit lepontoznak, aki azt írja, hogy nem lesz államcsőd, van IMF, stb.. Én sem kedvelem Orbánt, kétségtelenül elszúrta a gazdaságot nagyon, de ebből nem következik az államcsőd. A megszorítások következnek, amiket látunk.
10/16 A kérdező kommentje:
9, azért, mert nem azt kérdeztem, hogy lesz-e államcsőd.
Arról nem én tehetek, hogy vagy nem tudnak olvasni az emberek, vagy nem megfelelő választ adnak a kérdésre. Nem az volt a kérdés, hogy lesz-e államcsőd.
2023. júl. 27. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!