A fideszeseknek miért nem tetszik Karácsony Gergely budapesti munkássága?
"AKi őket hozza fel példának, az teljesen elvesztette az eszét."
Vagy csak nem olyan igénytelen, hogy heringes közlekedést részesítse előnyben vagy izzadtan szálljon le a bicikliről.
22-es
Egy értelmesen, előrelátóan kialakított vasúti rendszer, és városi közlekedésen nincs heringezés. A biciklin izzadni pedig csak az fog nagyon, aki egész életében az autóban seggelt, és annyira gyenge a szíve, hogy már a kertvégébe is oxigén palackkal futna el.
22 - Ázsiában talán igénytelen a tuktukon utazni dögmelegben az izzadt általad nem szeretett rasszok mellett utazni, de az EU-ban más a helyzet.
BP-n is létezik tömegközlekedés, nem késelnek meg és rabolnak ki minden járaton, és a korszerűbb kocsikon még kényelmesebb is utazni, van klíma is.
Ha ennyire megteheted, hogy autózol, próbálj jegyet váltani és egyszer menni tömegközzel, ha nem vagy ekkora sznob.. bár ezt az előbb írtakból nehezen feltételezem.
"Ha ennyire megteheted, hogy autózol, próbálj jegyet váltani és egyszer menni tömegközzel, ha nem vagy ekkora sznob.. bár ezt az előbb írtakból nehezen feltételezem."
Próbáltam, köszönöm nem kérek belőle.Meghagyom a rászorulóknak, azoknak, akiknek nincs jogsija,valamilyen okból kifolyólag.
23#
Nyáron, melegben más a helyzet.
Másrészt, ha tudnál olvasni, láthattad volna,hogy úgy írtam, "szerintem, számomra".
Ne te akard nekem megmondani,hogy mi az élhető.
Számomra élhetetlen az olyan hely, ahol (ahogy te fogalmaztál) az autós az utolsó.
Számomra az autó az alap közlekedési eszköz és nem érdekel, ha ez valakinek nem tetszik.
Eszerint is szavazok, függetlenül attól, milyen színekben indul az illető a főpolgármesteri posztért.
26 - Remélem az elmúlt 1-2 évben próbáltad.
Képzeld el, nekem van jogsim, és naponta használom a tömegközlekedést, beingázok a városba, felülök a villamosra és megyek, mert ez jobban megéri időben is, meg benzin/biztosításpénzben is. Ha valamit cipelnem kell, vinni, vidékre megyünk, akkor autózok az autópályán.
Egyetlen kellemetlen élményem volt eddig, amikor az általad említett büdös emberekkel találkoztam, ez mind több év alatt. De abban igazad van, hogy mindenre könnyebb rámondani, hogy szar, minthogysem kipróbálni, alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!