Mikor lesz már elég?
A magyar lakosság 40%-ának problémát okozna egy 100 ezer forintos, nem tervezett kiadás.
Mi lesz egy nagycsaláddal, ha elromlik a mosógép!?😡
Több mint egy millió magyarnak álom a Balaton is,az Orbáni infláció elvette az emberek nyaralását
Több mint kétmillió magyar létminimum alatt él,nincs megtakarításuk,és az Orbán infláció miatt már a napi 3x étkezés sem biztosított.
Miközben ők csak gazdagodnak
Mikor fog felkellni a nép,hogy mostmár elég?
És tényleg, az, hogy drágábban vesszük a gázt és kiszúrják a szemünket a "piaci" árral, az már mindjárt nem az orbánc hibája, milyen igazatok van.
Tipikus agyhalál mentalitás, hogy "hát én nem ismerek olyat, akkor jó ahogy van minden", basszus menjetek ki az utcára, sétáljatok a nagyvárosban kicsit, és csak nézzetek rá pár emberre, nem feltétlen kell rákérdezni a bevételeikre.
Bárcsak ilyen könnyen le lehetne szarni a dolgokat, hogy ha nekem jó, akkor nem értem miért nem jó másnak. Ha sok ember 200 ezret keres, kevesebb keres több milliót, akkor is 500 ezer körüli az átlag, de az átlag működését remélem nem kell bemutatni az általános iskolából.
Hogy a tökömbe lehet védeni egy ilyen embert, aki hatvanpusztai birtokot épít, gázszerelő barátja mágikusan meggazdagszik csak úgy a semmiből, sorba nyeri el a pályázatokat minden haveri cégük, és tönkreteszik az egész magyar külpolitikát?
A DK kommandó napi kérdését olvashatjuk...
Nézzük mi van még!
11: Miért, ki tűnt el? Több a bevándorló, mint a kivándorló.
Hová tűntek a megtakarítások??? Nem értetted meg az ábrát?
2010: 19 milliárd Ft
2022: 65 milliárd Ft
Nem eltűntek, hanem brutálisan nőttek.
15# Fogyaték fidesz banda nem érti hogy az a megtakarítás a NER kezében van? Ugyanúgy ahogy a GDP és reálbér növekedés is kb 100 ember zsebében landol?
A saját gazdagságukkal húzzák fel a statisztikákat a magadfajta hülyéknek. :D
Itt Orbán nem lesz leváltva, míg él. Egyrészt az ellenzék töketlen és vállalhatatlan, még egymásközt sem tudnak megegyezni semmiben, csak hogy a Fideszt utálják. Én is rühellem Orbánt, de a mai felhozatalban egyedül a Momentum volt, ami ígéretes lett volna, de ők is becsicskultak a többieknek.
Azt már megszoktam, hogy én csak adót fizetni vagyok jó, mert nem gyártottam nekik 3 kölyköt, de még mindig jól elvagyok saját lakással, itthonról külföldre dolgozva.
Akkor fogok csak elhúzni innen, ha ténylegesen kitalálják az EU kilépést, de akkor villámgyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!