Miért kell a nyugdíjasoknak a nyugdìjukat emelni? Mikor neki van 13 havi is a dolgozónak még nincs!
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 15:55
1/13 anonim válasza:
Kádár népében van Orbán minden reménysége. Meg az utánpótlás-fogatlanokban.
2/13 Koplárovics Béci válasza:
A csavarhúzógyárban nincs 13. havi?
3/13 anonim válasza:
Szavazatvásárlás.
Ha a majmoknak is lenne szavazati joga, akkor meg a napi banánadagot emelnék, értelemszerűen.
4/13 anonim válasza:
Azért, mert az infláció őket is érinti.
Jó,hogy nem azt mondod dögöljenek meg.
6/13 anonim válasza:
4: nyilván annyival kell emelni csak nekik, mint az átlag dolgozói béremelés
Az nem fog menni, hogy a dolgozók fizetése reálértékben csökken, az eltartottaké meg nem.
7/13 anonim válasza:
"Jó,hogy nem azt mondod dögöljenek meg."
Pedig a fideszesek kb. Mindenkinek ezt mondjàk, a tanároktól kezdve a hajléktalanná vált emberekig.
8/13 mindentudó99 válasza:
Ki tehet erről? A kormány? Én se kapok 13. havit. Nem állami cégnél vagyok az én munkáltatóm nem ad. Mi beleszólása lenne ebbe az államnak
9/13 anonim válasza:
Mindenkinek joga van ahhoz, hogy emberi méltóságban élje le az életét, - tehát egyik korosztályt sem kellene diszkriminálni, amikor inflációt követő intézkedéseket hoznak.
10/13 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség 9
Akkor nem lennének hajléktalanok ha ez így működne
2023. jan. 3. 17:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!