Meddig fog tartani a NER? Mikor lesz vége?
Mi a baj vele? Én nem látom, segítenél? Vagy ti egyáltalán itt éltek? Vagy csak a baloldal fizeti, hogy terjesszétek a hazugságokat?
Szemben a baloldal idejével jólét van, tisztességes fizetés, alacsony rezsiköltségek, fiataloknak tömérdek támogatás. Ezzel szemben a baloldal kortól független mindenkin alkalmazta a megszorításokat a gyalázatos kormányzásuk után.
Elég nézni az átlagfizetést: Ma 540 ezer forint. Amikor a baloldal kormányozott: 200 ezer forint. Mi is a gond? Az árak sem emelkedtek drasztikusan. A baloldal idején naponta romlott a forint értéke, az euróval és az usd-vel szemben is, az árak pedig duplázódtak szinte naponta.
@1
Na kérem szépen, ilyen egy szép, takaros, összeszedett fideszes válasz. Az első bekezdésben leírod, hogy mi fog következni (hazugság terjesztése), aztán a második bekezdéstől rá is kezdesz. Azt hiszem, rájöttem a dolgok fideszes logikájára.
Megmondtam a választások előtt, ha az Összefogás nem tud nyerni, akkor itt a NER-nek már csak akkor lesz vége, ha nagyon nagy baj lesz.
Nem nyert az Összefogás, ezzel bebizonyosodott végleg, hogy választásokon nyerni esélytelen.
Amig gyucsány a legerősebb ellenzéki párt vezetője addig orbán a miniszterelnök.
Több ellenzéki politikus is ezen a véleményen van.
Ezt a többi ellenzéki párttól kellene megkérdezni akik évekig nagy pofával hirdették hogy ex komcsikkal nem állnak össze.
Aztán mégis sikerült együtt indulni. Meg is lett a fidesz kétharmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!